Retelistica

Campionatul European de Fotbal revine de actualitate pentru români, asta după ce echipa naţională de fotbal s-a calificat după 8 ani din nou la un turneu final.

Campionatului European de Fotbal 2024 se va organiza anul viitor în Germania în perioada 14 iunie – 14 iulie şi pentru că tot este proaspătă informaţia, vă las mai jos şi programul complet al României din faza grupelor:

  • România – câştigătoare play-off ruta B Liga Naţiunilor: 17 iunie la Munchen;
  • Belgia – România: 22 iunie la Koln;
  • Slovacia – România: 26 iunie la Frankfurt.

Întreg Campionatului European de Fotbal 2024 va fi transmis în live de către Deutsche Telekom, companie care a publicat şi primele informaţii de ordin organizatoric.

Aflăm astfel că toate cele 51 de meciuri vor fi transmise în format Ultra  HD, iar pe întreaga perioadă a evenimentului va există vizionare publică a meciurilor de fotbal în cele 10 oraşe organizatoare, cât şi zone dedicate fanilor tuturor echipelor. Tot în perioada evenimentului Deutsche Telekom va oferi trafic nelimitat de date mobile la diferite tipuri de abonamente / opţiuni PrePay.

Compania germană va instala 50 de kilometri de fibră optică pe cele zece stadioane și va furniza 1000 de echipamente și 1500 de puncte de acces. Aceste echipamente vor rămâne pentru a fi folosite și după încheierea Campionatului European de Fotbal 2024. În total, peste 600 de tehnicieni Deutsche Telekom vor lucra special pentru marele eveniment sportiv.