Diverse

Am primit peste 50 de comentarii la articolul legat de abonamentul Cosmote Free L oferit la 4.99 euro. Unele pot spune că au reușit să mă amuze (că ar fi reclamă la Cosmote sau că am beneficiat de o ofertă personalizată etc).

În fine, între timp a primit mailul cu toate detaliile și în imaginea de mai jos aveți toate detaliile. Dacă mai aveți întrebări, vă răspund în secțiunea de comentarii.

Dacă primesc o astfel de ofertă când îmi expiră contractul meu la Cosmote, voi păstra abonamentul la ei. Asta ca varianta de backup pentru Digi Mobil Optim Nelimitat (mai ales că acoperirea Cosmote este mai ok decât cea a Digi Mobil, iar la 4.99 euro sunt costuri infime).

 

Cosmote-Free-L-4.99-euro

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.