Smartphone

Normal că ne referim la cele de pe gadget.ro. Telefoanele cu un preț bun sau cu un hardware puternic ies mereu în evidență sau cele în care se investește ca și publicitate. Sper ca pe partea de recenzii să ajung a scrie și mai bine, să devină cu adevărat informative și utile. Telefoanele mobile au ieșit în evidență.

1. Samsung Galaxy S II – review;

Ar fi devenit telefonul anului dacă avea rezoluție de 1280×720 pixeli și nu doar de 800×480 pixeli.

2. LG Optimus Black – review;

Single core ce s-a vândut bine în 2011. Dacă era lansat în 2012, ar fi devenit un adversar redutabil pentru Samsung Galaxy S.

3. Nokia E6 – review;

Un smartphone ușor controversat ce se dorește a fi continuarea lui Nokia E72 și aduce o combinație de display touch cu tastatură qwerty fizică.

4. LG Optimus 2X – review;

LG a avut mari speranțe legate de Optimus 2X și nu cred că s-au îndeplinit cu totul. Rămâne unul dintre cele mai ieftine telefoane dual-core.

5. Samsung Galaxy Tab 10.1 – review;

A beneficiat de o publicitate nesperată după scandalul legat de patentele încălcate în Germania și blocarea sa de la comercializare pe piața germană.

6. Samsung Galaxy Nexus – review;

Am scris prezentarea de curând și a intrat în top 10. Se poate concluziona: interes mare.

7. Sony Ericsson Xperia Neo – review;

Zic că este unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri din 2011.

8. HTC Sensation – review;

L-am avut vreme de aproape două luni și m-a impresioant, deși a fost intens criticat.

9. Nokia N9 – review;

Design inedit gândit de Nokia și implementat pe N9 și Lumia 800.

10. HTC Chacha – review

Cea mai bună tastatură qwerty în mod portrait – ever.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.