Arhiva

Anul 2011 va fi an foarte agitat in domeniul smartphone si tablete. Competitia este foarte acerba si fiecare producator se lupta sa castige un procent cat mai mare din piata. In ceea ce urmeaza va prezentam o lista aleatorie cu 10 gadget-uri pe care trebuie sa le urmarim in anul ce ne sta in fata:

BlackBerry PlayBook – suporta Flash 10.1 si HTML 5, ecran 7″, HDMI, camera in spate si frontala, 1GB RAM si procesor dual-core 1GHz.

MintPass Dual-boot Tablet – Poate folosi 2 sisteme de operare in aceelasi timp: Microsoft Windows si Google Android OS.

Laptop Sony Vaio 3D – display 16″, 240Hz, LCD capabil 1080p si utilizeaza tehnologia frame-sequential, aceeasi folosita pe TV Bravia 3D si va fi oferit impreuna cu ochelari 3D.

LG Star – procesor NVIDIA Tegra 2 1GHz, ecran 4″ touchscreen, 800×480, camera de 8 mega-pixeli si port HDMI.

HP PalmPad – asteptat sa apara in primul semestru al 2011. Va avea procesor 1.2 GHz dual-core, WebOS 2.0 ce suporta Flash 10.1, multi tasking si QuickOffice.

HTC Pro – de fapt un Windows Phone 7 cu ecran 3.6″ – 480×800 WVGA si tastatura QWERTY slide.

Apple iPad 2 – Dupa lansarea extraordinara a iPad in 2010, Apple intentioneaza sa lanseze o noua versiune. Sunt zvonuri ca va fi un model mai subtire si executat dintr-un singur material. Asteptam…

Verizon iPhone – o varianta foarte asemanatoare cu iPhone 4 dar cu suport CDMA Verizon.

Apple iPhone 5 – Acesta va fi o varianta cu totul noua fata de predecesoarele sale. Va functiona ca un portofel electronic cu aplicatii pentru identificare, carti de debit/credit si parole.

Telefonul PlayStation – numit Zues Z1, prototip propulsat de Android Gingerbread OS cu aplicatii ale PlayStation.

Sursa: Mastimails.com