Arhiva

Topul este unul personal și nu se bazează pe cine știe ce statistici. Sper să vă placă ce am ales să vă prezint. Bineînțeles că am inclus unele devenite clasice. Norocul meu că am avut o tabletă Dell Streak – ecran de 5 inch – și astfel nu au fost probleme în ce privește compatibilitate. Dell Streak ca și putere oferită este aproape similar cu Galaxy S și Galaxy Tab. Sunt sigur că pe LG Optimus One nu ar fi rulate toate și tocmai de aceea este recomandat dacă vă cumpărați un telefon cu Android să fie unul din segmentul superior.

1. Angry Birds – un joc ce nu cred că mai are nevoie de vreo prezentare. A fost portat și pe iOS, Symbian și urmează din luna mai și Windows Phone 7. Este simplu ca idee, dar pentru a trece anumite nivele este nevoie și de puțină strategie.

2. Angry Birds Seasons – o continuare reușită a Angry Birds. Acum este legată de Paște și cu iepurașul de rigoare.

3. Angry Birds Rio – păsările trebuiesc eliberate și sunt disponibile nivelurile pe  două luni: martie și aprilie. În fiecare lună un nou set de nivele va putea fi jucat. Fundalul muzical este cel mai plăcut, mai ales atunci când navighezi prin meniu.

4. Tank Hero – ai nevoie de puțină îndemnare ca să distrugi tancurile adverse și să scapi nevătamt spre a merge la levelul următor. Grafica nu este cine știe ce, dar te atrage game play-ul.

5. Crazy Snowboard – un joc de sport descoperit recent. De aceea nici nu m-am descurcat prea bine în clip. Se învață repede și acum după ce l-am deprins fac adevărate giumbușlucuri pe placa virtuală.

6. Poll Master Pro – una dintre cele mai bine pus la punct aplicații gratuite de biliard din Market. Ca și jocul de mai sus este o descoperire recentă. Primul hoc a și fost filmat. Spre final m-am prins cum funcționează tacul și direcțiile în care să tragi.

7. Football Kicks – trebuie să dai goluri din lovituri libere care se vor transforma în puncte, iar punctele la rândul lor în bonusuri din joc. Sunt mai multe opțiuni: peste un zid și cu 5 ratări maxim, contratimp – în 60 de secunde să punctezi cât mai mult sau la prima greșeală se încheie sesiunea de joc.

8. Bonsai Blast – un fel de Zuma pe platforma Android.

9. Raging Thunder 2 – este inferior unor jocuri precum Asphalt 5 HD, dar are atuul de a fi gratuit.

10. Al 10 joc va fi unul recomadat de voi. :)

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.