Au fost testate câteva produse Mercusys pe Gadget.ro. M-am uitat în arhiva site-ului și am descoperit mesh-ul Halo S12, router-ul MR70X pe Wi-Fi 6, alt router pe Wi-Fi – Mercusys MR50G

În teste a sosit Mercusys H50G (produs ce-l găsiț drept cap de listă în oferta curentă de Black Friday).

Au pregătit mai multe oferte de Black Friday 2021, dispozitive ce le veți regăsi în oferta magazinelor online autohtone. Reducerile ajung până la 66%*. 

*Toate informațiile și modelele furnizate pot fi modificate fără o notificare prealabilă, în funcție de politica magazinelor partenere Mercusys. 

Lista este formată din routere de tip mesh ce sunt potrivite pentru întreaga locuință, routere pe Wi-Fi 6, routere pe Wi-Fi 5, alte accesorii de rețelistică ce sunt utile în locuință sau la birou.

1. Mesh gigabit Mercusys Halo H50G (3 pack);

Routerele de tip mesh sunt recomandate pentru cei interesați să acopere o suprafață mare cu o singură rețea și implicit o singură parolă (folosesc un sistem de tip mesh în locuință, pentru că un router cât ar fi de puternic ar acoperi cu greu un spațiu de 150 mp, dar mai ales și dacă vrei să ai semnal prin apropiere de casă). 

Halo H50G în configurația cu trei unități acoperă o suprafață de până la 550 metri pătrați. Viteza urcă în Wi-Fi până la 1900 Mbps și permite conectarea a până la…, 100 de dispozitive. 

Configurarea se face ușor prin aplicația MERCUSYS ce este disponibilă în limba română. Fiecare unitate dispune de trei porturi gigabit pentru conexiune rapide pe fir. 

2. Mesh gigabit Mercusys Halo H30G (3 pack);

Este capabil să atingă viteze de 400 + 867 Mbps pe Wi-Fi, dispune de conexiune ethernet gigabit, 2 porturi LAN gigabit / unitate, garanție de 3 ani. Permite conectarea a până la 100 de dispozitive și îl oți configura de pe smartphone.

3. Router Wi-Fi 6 Mercusys MR70X;

Este un router dezvoltat pe Wi-Fi 6, capabil să atingă viteze de până la 1.8 Gbps (1201 Mbps pe 5 GHz și 574 Mbps pe 2.4 GHz). Dispune de 4 antene cu tehnologie High-Gan Beamforming. Integrează cel mai nou protocol de securitate – WPA3. 

Alte tehnologiii integrate de Mercusys MR70X: Target Wake Time ce reduce consumul de energie pentru dispozitive mobile și IoT, BSS Color ce reduce interferențele cu semnale învecinate, Smart Connect – alege cea mai bună bandă în mod inteligent, OFDMA și MU-MIMO pentru transmiterea simultană a datelor + eficiență. 

Este un router cu garanție pe trei ani. 

4. Router Wi-Fi 5 Mercusys MR50G;

Este un router pe Wi-Fi 5 capabil să atingă viteze de până la 600 + 1300 Mbps, dispune de conexiune gigabit, 6 antene omnidirecționale fixe și tehnologiile MU-MIMO și Smart Connect.

5. Router Wi-Fi 5 Mercusys MR30G;

 

6. Router Wi-Fi 5 Mercusys AC12G;

Este un router cu 4 antene externe de 5 dBi, rețea gigabit, capabil să atingă 300 + 867 Mbps în 2.4 GHz + 5 GHz etc.

7. Range extender Mercusys ME30;

Te ajută să elimini zonele fără semnal Wi-Fi. Urcă până la 1200 Mbps în rețeaua Wi-Fi. Easy One-Touch permite setarea rapidă prin apăsarea butonului WPS. Încorporează un LED multicolor ce oferă informații cu privire la semnal (ca să-l poziționezi cât mai bine), are și un port de 10 / 100 Mbps pe fir, funcționează cu orice router Wi-Fi sau acces point wireless. 

8. Adaptor USB AC650 Mercusys MU6H;

Este un adaptor USB ce atinge 200 Mbps pe banda de 2.4 GHz și 433 Mbps pe banda de 5 GHz. Integrează o antenă high-gain ce îmbunătățește puterea de transmisie și recepție a adaptorului USB. Mercusys oferă 3 ani de garanție. 

9. Switch desktop 8 porturi Mercusys MS108G;

Este un swith de tip plug and play, 8 porturi capabile să atingă viteze de 10 / 100 / 1000 Mbps în Half Duplex și 20 / 200 / 2000 Mbps în Full Duplex.

10. Switch desktop 5 porturi Mercusys MS105G;

Sunt 5 porturi Ethernet de tip 10 / 100 / 1000 Mbps și suport automat MDI / MDIX ce îți permite să extinzi ușor o rețea prin cablu. Configurarea este de tip plug and play, iar tehnologia Green Ethernet promite o economie a consumului de energie cu până la 82%. 

Acest articol este susținut de către Mercusys România. Conținutul său este redactat de către autor și verificat pentru veridicitatea informațiilor. 

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.