Diverse

Nu pot să cred că există un singur, doar un singur părinte de copil mic (până în 4-5 ani) care să nu fi auzit de canalul românesc de YouTube – TraLaLa, cântece şi desene animate pentru copii. Acesta are aproape 5 mil de abonaţi şi clipuri cu peste 100 milioane de vizualizări.

Personal îmi place că vorbim de un proiect românesc de succes, tocmai de aceea cred că echipa din spatele său merită un articol în săptămâna în care a fost lansat postul de televiziune Tralala TV. Momentan acesta emite doar în online, însă din ce am înţeles există discuţii avansate cu toţi cabliştii din ţară (dacă vreţi să daţi o mână de ajutor, puteţi solicita personal operatorului vostru de cablu ca postul Tralala TV să fie introdus în grila de programe).

Postul este disponibil în formatele SD şi HD şi include foarte multe emisiuni educative.

Pentru că pot spune că sunt un profesionist în TraLala, dacă ar fi să vă recomand ceva pentru voi şi pitici, v-aş recomanda seria de desene animate Fixiki. Sunt nişte desene foarte utile pentru cei mici pentru că le explică într-o manieră amuzantă şi jucăuşă cum funcţionează lucrurile în jurul nostru (sunt explicate inclusiv cum funcţionează anumite electronice şi electrocasnice).

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.