Smartphone

Allview este un partener de încredere al Digi Mobil, de la început au ajutat compania autohtonă de telecomunicații cu telefoane mobile care să ofere acoperire pe 4G-ul în TDD LTE (banda 38 pe 2600 MHz). 

Sunt trei modele Allview pe care le recomand prin prisma raportului preț / specificații. La prelungire de contract sau portare în Digi Mobil poți avea o reducere de 2 – 300 lei din prețul terminalului, plus că într-o serie de orașe îl poți achiziționa prin rate pe factură etc. Ideea este că din costurile afișate te poți alege cu un preț și mai bun în situațiile menționate.

Toate trei au primit review și le găsiți toate punctele PRO și CONTRA, mostre foto și teste de benchmark etc.

3. Allview X4 Soul Style

Allview X4 Soul Style

X4 Soul Style costă 1249 lei sau 193 lei + 24 rate a 44 lei pe lună. Este un smartphone elegant, cu hardware destul de puternic ( Helio P10 + 4 GB RAM + 64 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD). Bateria de 4010 mAh îl ajută în a oferi 1 – 1 zi și jumătate în condiții de utilizare medii spre intensive.

2. Allview X3 Soul Style

X3 Soul Style este afișat la 889 lei sau 97 lei + 24 rate a 33 lei. Urmează a primi update la 7.0 Nougat și atrage prin carcasa metalică ce-i conferă un aspect elegant. Nu-i lipsește conectivitatea 4G pe TDD și FDD-LTE, cititorul de amprentă. Camera foto de 13 Megapixeli cu f/2.0 provine din banca de module a Sony – IMX258. Toate detaliile sunt în review.

1. Allview V2 Viper S

V2 Viper S îl aduc pe prima poziție pentru că rulează 6.0 Marshmallow în stadiu nativ, iar Allview urmează a aduce pe acest dispozitiv și 7.0 Nougat prin soluția FastPass dezvoltată în parteneriat de către MediaTek și Google.

V2 Viper S costă 799 lei sau 103 lei + 24 rate a 33 lei pe lună. În mare parte aș putea spune că are specificațiile lui Allview X3 Soul Style, cu design diferit, alt modul foto etc. Similaritatea cu X3 Soul Style se păstrează la nivel de CPU, memorie RAM și stocare.