Vodafone are o pleiadă întreagă de terminale în portofoliu, iar pe segmentul mid-range sunt destul de multe posibilități în a alege produse care să iasă în evidență prin raportul preț / specificații / experiență de utilizare. 

Ca și în cazul Orange sau Telekom este greu să prinzi fix modelele pe care practică cele mai agresive promoții (mă refer la fidelizare sau portare), iar în redactarea articolului de față am ținut cont de ceea ce avem la vedere, în magazinul online oficial.

3. Huawei Mate 20 Lite – 364 euro sau 59 euro cu Super RED 31 cu Vodafone Pass;

 

Huawei Mate 20 Lite mizează pe un ecran mare – 6.3 inch cu raport display / corp de 81.7%,  procesor Kirin 710 dezvoltat pe 12nm cu nuclee pe ARM Cortex-A73 și A53, cameră duală cu 20 + 2 Megapixeli, cea de 20 cu f/1.8, cameră frontală de 24 + 2 Megapixeli, f/2.0 la senzorul mare. Are și baterie serioasă, 3750 mAh. Avem un produs cu suficient de multă putere de procesare & funcții care să-i justifice costurile afișate.

2. Samsung GALAXY A7 2018 – 329 euro sau 49 euro cu Super RED 31 cu Vodafone Pass;

L-am scos în evidență și la articolele legate de Orange și Digi Mobil și presupun că va ateriza și în topul pentru Telekom. Ce nu înțeleg? Diferența de preț față de concurență.

329 euro =aprox. 1531 lei la Vodafone;

1399 lei – A7 2018 la Digi Mobil;

1299 lei – A7 2018 la Orange.

Cred că operatorul roșu trebuie să umble puțin pe la costuri spre a-și păstra atractivitatea în fața concurenței. A7 2018 rămâne așa cum am stabilit, un smartphone excelent cu destul de multe puncte PRO. Nu trebuie să vă speriați că nu-i vedeți cititorul de amprentă, îl are pe lateral (poziționare nespecifică Samsung, Sony a venit cu așa ceva la un moment dat).

1. Samsung GALAXY S9 – cashback de 450 lei dacă este cumpărat astăzi;

Detalii legate de promoția cu cashback găsiți aici. Știu că Samsung rulează promoții agresive în oferta operatorilor, iar S9, S9 Plus și GALAXY Note9 sunt scoase în față la costuri decente. Acum este momentul să cumperi un S9 la preț de tip best-buy. Punctele PRO și CONTRA i le descoperiți în recenzia de aici.

Un sfat pentru Vodafone – calibrarea ofertelor din magazinul online. Sunt diferențe chiar discrepanțe majore față de ceilalți jucători din piață.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.