Nu trebuie neapărat să plătești peste 100 euro spre a primi unele dintre cele mai bune căști cu ANC din piață. Sunt chiar o sumedenie de modele și oferta mi se pare variată chiar și în această categorie de preț. Am ales modele de căști pe care le-am testat, cu o excepție marcată în articol (am testat alte două modele de la ei și se descurcau exemplar și fără ANC, modelul mai scump mă aștept să ofere o experiență de utilizare superioară).

5. Xiaomi Redmi Buds 3 Pro 👈;

În primul rând, sunt cele mai ieftine căști cu ANC din piață. În al doilea rând, sunt destul de ok pentru suma asta. Au o formă distinctă și nici nu le simți în ureche, dar în același timp dacă vrei să le folosești la sală s-ar putea să fii ușor dezamăgit pentru că nu stau chiar așa fix în lobul urechii.

Pe de altă parte, discutăm despre o propunere de buget ce în unele promoții a ajuns pe la puțin peste 200 lei.

4. Huawei FreeBuds 4i 👈;

Au fost și la 199 lei de Black Friday, iar acum le găsiți pe la 299 lei. Sunt căști ieftine cu anulare activă a zgomotului, autonomie decentă și mai ales, un sunet bine pus la punct. Trebuie să instalați aplicația AI Life de la Huawei spre a avea acces la o sumedenie de opțiuni.

3. Jabra Elite Active 75t 👈;

Am testat căști entry-level de la Jabra – Elite 2 și Elite 3. Active 75t sunt căști mid ce sunt apreciate pentru cum funcționează ANC-ul pe frecvențe joase și medii, dar și pentru că le poți purta la sală (concepute special pentru această activitate).

ANC-ul a sosit pe aceste căști sub formă de actualizare firmware și am citit recenzii pozitive în dot com. Printre puncte PRO pe lângă ANC aș nota dimensiunile compacte, partea de apeluri vocale (4 microfoane MEMS – setup similar cu Elite 3).

Le găsiți la 100 euro pe Jabra.com, în oferta curentă de Black Friday 2021 (reducere de 80 euro).

2. Samsung Galaxy Buds Live 👈;

Sunt căștile mele de zi cu zi și s-a pus praful pe căștile Bose QuietComfort 35 II și Huawei FreeBuds Studio. Acum au și aplicație de Windows, iar cu Windows 11 funcționează brici. Cred că sunt printre puținele căști bluetooth cu aplicație dedicată în magazinul de aplicații al Microsoft.

Acum sunt conștient că nu pot fi pe placul multor prin prisma formei. Nu scapă din ureche așa cum ai fi înclinat să crezi (mă refer la secțiunile de alergare în aer liber), dar nici nu pot să spun că ai o siguranță foarte mare din acest punct de vedere.

Au autonomie bună, aplicație dedicată de la Samsung + suport firmware etc. ANC-ul funcționează impecabil, iar bass-ul este la cote înalte (modurile Dinamic și Accentuare Bași), se încarcă wireless etc.

1. Huawei FreeBuds Pro 👈;

Găsiți recenzia completă pe aici. Sunt cele mai bune căști cu ANC din oferta Huawei, mă refer la acest segment din piață (căști cu bluetooth, dimensiuni compacte etc).

Au fost și 399 lei de Black Friday, iar acum se situează undeva sub 500 lei. Dacă cauți căști cu ANC de-a dreptul excelente la o frântură din prețul concurenței, FreeBuds Pro sunt o alegere inspirată.