Sub 1000 lei găsiți telefoane Android capabile să ruleze orice aplicație sau joc din Google Play în condiții optime, cu ecrane de bună calitate, sisteme de operare ce beneficiază de suport software și camere foto ce impresionează în captura foto și video. 

Lista celor 5 telefoane mobile cu preț de sub 1000 lei ce merită a fi achiziționate este formată din următoarele modele.

5. Meizu M2 Note – 899 lei;

Meizu-M2-Note (12)

A beneficiat de un review pe site și acolo găsiți toate informațiile importante, de la specificațiile hardware și până la modul în care s-a comportat la nivel de interfață grafică, cameră foto și video, teste de benchmark, autonomie. Îl recomand celor cu minime cunoștințe de Android.

4. ASUS Zenfone 2 Laser – 999 lei;

ASUS-Zenfone-2-Laser (17)

Cel mai mare punct PRO pentru ASUS Zenfone 2 Laser – autonomia, cel mai bun smartphone la acest capitol din ce am testat pe Gadget.ro în cei aproape 5 ani de activitate. În recenzie găsiți detalii complete cu referire la telefonul companiei taiwaneze.

3. Huawei P8 Lite – 853 lei;

Huawei P8 Lite

Darius l-a văzut la lucru și este un adevărat best-buy, multe reacții pozitive am citit cu referire la Huawei P8 Lite, semn că Huawei și-a făcut temele în mod corect. Cred că este unul dintre telefoanele ce a jucat un rol important în urcarea Huawei pe locul 2 în țara noastră ca market share pe piața de telefoane mobile.

2. Lenovo K3 Note – 899 lei;

Lenovo K3 Note 2

Aici mă bazez pe recenziile din dot com. Lenovo K3 Note este un competitor direct al lui Meizu M2 Note și Xiaomi Redmi Note 2, observați și un element comun între ele: particula Note. Au multe alte puncte comune, display de 5.5 inch cu rezoluție full HD, procesor MediaTek octa-core, conectivitate dual-sim etc.

Lenovo K3 Note cred că are un succes mai mare pe plan local și pentru că este fabricat de către o companie cu un nume mai cunoscut pe meleagurile autohtone, Meizu sau Xiaomi nu spun multe lucruri unui necunoscător.

1. Xiaomi Redmi Note 2 de 32 GB – 999 lei;

Xiaomi-Redmi-Note-2-6

Cosmin l-a testat și a rămas impresionat de performanțele sale, iar la QuickMobile îl găsiți la 999 lei în versiunea cu 32 GB spațiu de stocare și procesor MediaTek Helio X10 octa-core la 2.2 GHz.

Xiaomi este cunoscut pentru update-urile de software, dar Redmi Note 2 are și o cameră foto și video de calitate. Autonomia ar mai fi de pus la punct, dar sunt sigur că echipa chineză din spatele MIUI trage tare ca să rezolve acest incovenient.