Diverse

În urmă cu câteva săptămâni am fost la o prezentare MasterCard legată de serviciile ce ni le pregătește în viitorul apropiat, iar la un moment a fost un slide referitor la țara noastră, campioana Europei la folositul serviciilor Western Union pe partea de transfer de bani. 

Western Union dorește a facilita serviciul său și a-l face și mai ușor de utilizat, oferind noi opţiuni de a primi tranzacţia. Astfel că acum poți primi bani direct pe cardul MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitentă.

Ce procedură trebuie urmată la primirea banilor pe card, prin Western Union?

Mergi cu cardul MasterCard sau Maestro la un bancomat al băncii Transilvania, introduci codul PIN, selectezi serviciul Western Union, adaugi codul secret MTCN și valoarea sumei de primit. Scoți cardul din bancomat și gata, poți să-l reintroduci spre a face o operațiune suplimentară, retragere de numerar spre exemplu.

Transferul se realizează foarte rapid, mult mai repede decat primirea de cash în locaţie. 

Mi se pare a fi destul de simplu, ai nevoie decât de card un MasterCard sau Maestro şi un ATM al Băncii Transilvania …şi evident de o tranzacţie Western Union

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.