Software

Recunosc, sunt mare fan al jocurilor pe gadget-uri mobile (pe tabletă mai ales) şi de aceea încerc toate noutăţile din Google Play. În ultima perioadă mai multe jocuri mi-au atras atenţia şi de aceea m-am gândit să fac un top 5 subiectiv al jocurilor ce se pot instala gratis din magazinul sistemului Android. Cu siguranţă sunt multe alte jocuri ce merită şi de aceea vă aştept opiniile în secţiunea de comentarii ale acestui articol cu topurile voastre în materie de jocuri (pot fi de pe toate platformele: Android, iOS, Windows Phone etc.).

Locul 5: Zombie Diary

Zombie Diary este un joc simplu, dar ce crează dependenţă. Trebuie să rezişti timp de 65 de zile atacurilor venite din partea unor creaturi care mai de care mai odioase. Un review dedicat acestui joc găsiţi aici.

Zomby-1

Locul 4: Slots – Pharaoh’s Way

Pentru pasionaţii de „păcănele” şi nu numai acesta este un joculeţ distractiv. Regulile sunt simple, trebuie să faci cât mai multe credite pentru a creşte în nivel şi a descoperi provocări noi.

unnamed

Locul 3: Gravity Guy 2

În Gravity Guy 2 trebuie să păcăleşti legile gravitaţiei şi să duci la bun sfârşit toate provocările primite la fiecare nivel. Controalele sunt foarte simple şi după un anumit nivel necesită puţină dexteritate.

gravity

Locul 2: Plants vs Zombies 2

Pentru cei care nu au încercat până astăzi acest joc, le transmit să se apuce deoarece cu siguranţă vor butona gadget-urile câteva zile bune. Plants vs Zombies 2 este un hit deja în lumea Google Play cu peste 10 milioane de descărcări şi jocul care se luptă de la egal la egal la popularitate cu celebrul Angry Birds. Trebuie neapărat să îl încercaţi.

plants

Locul 1: Dead Trigger 2

O să credeţi că am ceva cu zombi, dar acesta este al treilea joc din top care are la bază lupta dintre utilizator şi numeroşi zombi. Dead Trigger 2 este ceva complex, cu grafică, cu logică, cu aventură şi cu mult suspans. Dacă celelalte jocuri nu impresionează la capitolul grafică, Dead Trigger 2 este unul din cele mai bune jocuri GRATIS la acest capitol. În plus, relaţia dintre utilizator şi personajul interpretat în joc este una mai specială, ajungând la un moment dat să dai tot ce e mai bun din tine pentru a salva lumea de la invazia zombilor.

dead

Acesta este un top personal cu privire la jocurile ce se regăsesc în mod gratuit în Google Play. Şi pentru că toţi suntem diferiţi şi avem gusturi diferite, care este topul vostru cu privire la jocurile de pe platformele mobile?