Software

Suntem de ceva timp în luna mai şi după cum am promis trebuie să vă prezint TOP 5-ul celor mai interesante jocuri gratuite disponibile în Google Play. Pentru cei care nu cunosc, acest top este unul pur subiectiv, iar dacă aveţi alte preferinţe vă aştept cu mare drag în secţiunea de comentarii ale acestui articol.

Locul 5: CastleStorm – Free to Siege

CastleStorm este un joc de strategie destul de interesant care îţi permite să pierzi timpul într-un mod destul de distractiv. Jocul este relativ simplu, trebuie să îţi fortifici castelul, armata şi regele pentru a distruge alte castele, alte armate şi alţi regi. Grafica este destul de bună (stilul animat), iar gameplay-ul atractiv. Jocul are misiuni numeroase care te provoacă şi fac să treacă timpul mai uşor.

castle

Locul 4: Cut the Rope 2

Ştiu, este un joc destul de vechi în Google Play, dar până luna aceasta nu am avut interesul să îl încerc. Mare greşeală am făcut. Cut the Rope 2 este un joc foarte funny, care îţi pune mintea la contribuţie şi te provoacă destul de serios după primele nivele. La fiecare nivel avem 3 provocări: să culegem 3 steluţe aurii, să strângem un număr de fructe şi să ducem bomboana la urs fără a culege nicio steluţă aurie. Jocul este recomandat atât copiilor, cât şi celor care vor să îşi petreacă timpul liber într-un mod relaxant.

cuttherope

Locul 3: Thor – The Official Game

Pentru cei pasionaţi de seria Thor, de ceva timp există şi jocul cu acelaşi nume ce se găseşte în mod gratuit în Google Play. Este un joc interesant, cu o grafica foarte bună , dar destul de prenţios la nivel de resurse hardware. Se poate juca doar pe telefoane/tablete cu dotări hardware superioare, iar dimensiunile sale sunt destul de mari: 953 MB. Cu toate acestea, Thor este unul dintre cele mai bune jocuri gratuite din Google Play.

thor

Locul 2: 300: Seize Your Glory

Jocul 300 are acelaşi gameplay precum Thor, însă o grafică aproape la fel de bună în doar 46MB. 300 se poate juca mai bine pe o tabletă (la fel şi Thor) deoarece grafica permite o imagine mai clară pe ecrane mai mari, dar şi pentru că se poate juca mult mai uşor. Nu am ajuns până la finalul jocului, deci nu ştiu să vă spun dacă într-un final eroul principal moare sau nu.

300

Locul 1: Clumsy Ninja

Cu siguranţă cel mai amuzant joc existent la ora actuală în Google Play este Clumsy Ninja. Trebuie să îţi antrenezi propriul ninja, astfel încât să ajungă un bun luptător. La început omuleţ-ul nostru nu ştie să facă nimic şi este foarte haios. Cade din picioare, se împiedică, este în general foarte tulburat de ceea ce se întâmplă cu el. Cu toate acestea, prin diferite antrenamente şi misiuni (salt pe trambulină, box cu sacul de nisip, exerciţii cu baloane cu heliu etc.), luptătorul nostru se poate maturiza şi poate ajunge imediat un profesionist. Dar până acolo veţi râde foarte mult alături de peripeţiile acestui ninja neîndemânatic.

clumsy