Diverse

Oferta de Black Friday autentic este foarte săracă în România, cele mai interesante reduceri fiind consumate vinerea trecută. Majoritatea retailerilor organizează începând din acest weekend campanii cu promoţii dedicate Zilei Naţionale a României. Cu toate acestea, există şi câţiva retaileri ce au introdus câteva discount-uri şi pentru azi, ziua în care are loc Black Friday la nivel internaţional.

Deşi nu sunt foarte multe magazine, am reuşit să fac un top 5 al acestora:

Locul 5: GermanElectronics.ro

Site-ul germanelectronics.ro oferă reduceri pentru diverse gadget-uri mai mult sau mai puţin interesante: tablete, camere de supraveghere, diverse accesorii IT etc. La prima vedere nu mi se par oferte prea atrăgătoare.

german

Locul 4: MagazinulTau.ro

Cei de la magazinultau.ro oferă o gamă destul de restrânsă de gadget-uri, ei punând accent mai mult pe accesoriile acestora. Avem câteva reduceri la tablete, laptopuri, HDD-uri externe, iar restul discount-urilor se aplică diverselor accesorii: stand-uri pentru laptopuri, huse, suporturi auto de smartphone, folii de protecţie etc.

magazinultau

Locul 3: Clickshop.ro

Cei de la Clickshop.ro ne prezintă o ofertă variată, însă cu reduceri destul de scăzute. Nu mi-a sărit nimic deosebit în ochi, iar părerea mea este că actuala ofertă reprezintă restul rămas nevândut de vinerea trecută.

clickshop

Locul 2: Domo.ro

Cei de la Domo organizează American Black Friday. Am observat câteva reduceri de 40-45%, dar nici acestea nu sunt convingătoare. În oferta lor am observat foarte multe device-uri mai puţin cunoscute care probabil nu s-au vândut atât de bine de Black Friday-ul românesc şi au rămas cu stoc destul de ridicat. Nici la Domo nu vă pot prezenta ceva deosebit, care să merite atenţia voastră.

domo

Locul 1: MobileTrend.ro

Cu siguranţă cea mai reuşită campanie de astăzi este realizată de Mobiletrend.ro. Deşi au reduceri doar la smartphone-uri şi tablete, pentru unele modele acestea sunt chiar convingătoare ( LG G3 la 1.599 lei, LG Optimus G la 674 lei, Huawei Ascend Mate la 799 lei, Sony Xperia Tab Z2 la 1.274 lei etc.). Mai multe detalii găsiţi în articolul dedicat, iar cele mai reuşite alegeri calitate-preţ le găsiţi într-un articol scris de Emil.

mobiletrend

După cum puteţi vedea, nu prea avem de unde alege astăzi. Vă recomand să “daţi o fugă” şi pe site-urile mai mari care au oferte dedicate Zilei Naţionale. Poate acolo găsiţi ceva pe placul vostru.