Am ales 5 produse interesante din oferta eMAG. Veți găsi un aparat de aer condiționat cu dual inverter ce are eficiență A+++ pe răcire și încălzire, boxa inteligentă Nest Audio de la Google, brățara de fitness Mi Band 6 la un cost ce este din ce în ce mai bun etc.

1. Smartwatch Garmin Fenix 6X Pro – 2639.99 lei;

Este un smartwatch apreciat de către cei ce fac drumeții sau diverse sporturi extreme. Este precum SUV-urile, capabil de multe, dar dus de multe ori doar prin oraș. Așa și cu Garmin Fenix 6X Pro ce de multe ori nu ajunge în mediul pentru care a fost dezvoltat.

Capacul spate este fabricat din polimer armat cu fibre metalice, sticla din partea frontală se numește Power Glass, dispune de certificare 10ATM în ce privește contactul cu apa, 32 GB memorie integrată, măsoară pulsul, saturația oxigenului din sânge, localizare prin GPS, GLONSASS și GALILEO, busolă electronică, termometru, altimetru barometric etc.

Aș putea scrie pagini întregi, doar pe baza specificațiilor și a funcțiilor încorporate.

2. Televizor OLED LG cu diagonala de 164 cm – 7199 lei;

Televizoarele cu panel OLED sunt scumpe, iar tehnologia nu s-a ieftinit așa puternic de-a lungul anilor. Dacă vrei un LED pe 165 cm poți găsi și la o treime din prețul afișat de OLED-ul LG.

Face parte din generația 2020, are un display 4K cu HDR10+, HLG și Dolby Vision, rată de refresh la 100Hz, Dolby Atmos și 40W RMS de tip 2.2 pe partea de sunet, compatibilitate cu VESA de tip 300×200, Wi-Fi ac + bluetooth 5.0 etc. Îl cumperi pentru că ești în căutarea unui OLED de bună calitate, pe o diagonală ceva mai mare.

3. Aparat de aer condiționat LG Prestige cu Wi-Fi, control vocal etc – 3999 lei;

Sunt câteva zile ploioase, dar a venit vara și la pachet vor sosi și zilele călduroase, cu temperaturi mari și achizițiile + instalările de aer condiționat vor ajunge a fi în creștere. De aceea nu strică să fii pregătit, să furi ușor startul și să faci un upgrade sau să alegi un astfel de dispozitiv. Am ales unul din segmentul premium.

Trebuie să recunosc că eu eram în căutare de un produs de la Daikin, dar observ că eMAG nu listează mai nimic. La casă folosesc sistemul ăsta multi-split (pompă de căldură aer-aer, ce oferă eficiență energetică până la – 15 grade Celsius – trebuie să țin 🤞🤞🤞 în fiecare iarnă ca temperaturile să nu coboare sub această valoare). Are control de pe smartphone și alte nebunii, dar iese în evidență prin faptul că răcește sau încălzește rapid, nu deranjează pentru că direcționează fluxul de aer pe lângă perete și nu direct spre utilizator, se calibrează automat unitățile în funcție de momentul din zi etc).

Să revin la produsul LG. Are dual inverter și eficiență pe vechea clasă energetică A+++, atât pe încălzire, cât și pe răcire. Are și Wi-Fi, control vocal etc. Multă tehnologie la pachet pentru un dispozitiv încadrat în segmentul premium și de precizat că oferă 10 ani garanție pentru inverter. Mi se pare că de multe ori căutăm ce este mai ieftin pe unele produse ce sunt importante în viața de zi cu zi (îți filtrează aerul din locuință, puțin zgomot, o sumă de tehnologii ce ajută în a fi eficient etc).

Puteți alege și serviciul de instalare dedicat.

4. HONOR Band 6 – 246.99 lei;

Îmi place că are o formă mai de ceas și mai puțin de brățară de fitness. Unora s-ar putea să le placă Mi Band 6 de la Xiaomi, tocmai pentru că ocupă mai puțin spațiu și nu deranjează în activitățile desfășurate etc.

HONOR Band 6 mi se pare o alternativă la Huawei Band 6.

Are un ecran AMOLED de 1.47 inch, autonomie de până la 14 zile, monitorizare a oxigenului din sânge, monitorizare a ritmului cardiac, suport pentru recunoașterea a 10 tipuri de antrenamente etc.

5. Boxă smart Nest Audio – 460.99 lei;

Folosesc un Nest Hub + boxă Nest Mini, iar un Nest Audio ar veni la fix, dar aștept ca prețul să fie și mai atractiv, undeva sub pragul a 350 lei.

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun preț și nu vă interesează partea de garanție etc, găsiți Nest Audio la QuickMobile la 400 lei. Eu nu cumpăr și de obicei nu recomand acest shop, dar am simțit nevoia că trebuie să precizez pentru că sigur aș fi fost tras de urechi în secțiunea de comentarii.

Bonus: Xiaomi Mi Band 6 a ajuns la 179 lei.

La Mulți Ani 🎈🎈🎈  pentru copilul din noi și de lângă noi!