Am ales 5 oferte din portofoliul eMAG, iar în listă veți găsi un aparat de curățarea sub presiune, un mirrorless conceput pentru cei pasionați de vlogging și nu numai, un notebook cu display OLED și preț de puțin peste 3000 lei etc.

1. Soundbar Philips de top 2.1 – 240W, Dolby Atmos;

L-am pus în listă pentru că mi se pare a avea un preț bun dacă ne raportăm la specificațiile sale, dar și pentru că are control vocal prin Amazon Alexa și Google Home. Folosesc un sistem cu două difuzoare pe la birou: Nest Hub + Google Nest Mini și controlul vocal mi se pare un must have, mai ales dacă redai muzică de pe Spotify sau YouTube Music.

2. Ultraportabil ASUS cu display OLED;

Nu este cel mai bun preț din istoricul acestui produs. A fost și sub 3000 lei pe la Altex la un moment dat – în jurul a 2850 – 2900 lei. Mi se pare a fi la un preț bun și la peste 3000 lei. Vorbim despre un ultraportabil entry, cu display OLED de 13.3 inci, cu procesor Intel Core i5-1135G7 Tiger Lake dezvoltat pe 10nm, 8 GB RAM, SSD de 512 GB, difuzoare stereo cu certificare Harman Kardon, port Thunderbolt 4 etc. Cântărește 1.14 kg și doar 13.9 mm în talie. Dacă ar fi să cumpăr un laptop cu dimensiuni compacte, iar bugetul ar fi de sub 3500 lei – Zenbook 13 OLED ar fi alegerea mea.

3. Aparat foto mirrorless Sony Alpha ZV-E10;

Este conceput pentru vlogging, dar îl văd a fi bun și în alte scenarii de utilizare. Are obiectice interschimbabile, senzor de 24.2 Megapixeli, filmează 4K, dispune de bluetooth, slot pentru carduri SD, usb Type-C etc.

Sony este lider în piața de aparate foto mirrorless, iar ZV-E10 mi se pare a fi o propunere solidă pentru cei interesați de un aparat foto compact și cu multe funcții.

4. Filtru de apă potabilă Aquaphor;

În Japonia sau China, astfel de soluții pentru filtrarea apei de la robinet au intrat în utilizarea cotidiană. În țara noastră sunt văzute mai degrabă ca o soluție exotică, preferăm să cumpărăm apă îmbuteliată la sticlă și nu dăm așa mare atenție la apa folosită pentru uz casnic etc.

Aquaphor are certificări ISO și autorizări primite de la instituțiile de profil din țara noastră. Nu este ca și cum ar veni cu o soluție fără testare. O să vedeți că are o capacitate destul de mare de filtrare și designul său mi se pare a fi ok-ish, deși va ocupa spațiu serios pe blatul din bucătărie.

5. Aparat de spălat sub presiune Karcher;

Bunica mea avea o vorbă: Dacă dai, nu mai ai…. Cam așa este și cazul meu cu Karcher-ul cumpărat – model ce a fost înainte de cel pe care-l găsiți în link. L-am împrumutat și nu mai spumează cum trebuie, face un zgomot aiurea etc.

Cât timp nu a fost împrumutat a funcționat impecabil, peste așteptările mele. Modelul nou mi se pare a fi mai puternic, cei 6 metri de cablu vă spun că sunt cât de cât suficienți, deși 9 metri ar fi excelent spre a acoperi mașină fără să te învârți în jurul ei cu Karcher-ul (furtun de apă + alimentare cu energie electrică conectate).

Bonus 1: eMAG a deschis precomenzile pentru iPhone 13, iar prețurile pornesc de la 3949 lei pentru iPhone 13 Mini de 128 GB și ajung până la 8999 lei pentru iPhone 13 Pro Max de 1 TB;

Bonus 2: Promoții la tigăile Tefal.