AMD Ryzen seria 5000 Diverse

Crearea unui nou Centru de proiectare AMD în Europa, cu planuri de extindere viitoare, evidențiază prezența tot mai mare a ingineriei și angajamentul companiei pentru dezvoltarea talentelor inginerești din regiune. Situat în Iași, noul centru de proiectare AMD va angaja o echipă de ingineri axată pe promovarea atât a inovațiilor hardware, cât și a celor software, în centrul acestora fiind principalele soluții de calcul performante ale companiei. Echipa de ingineri AMD se va concentra pe dezvoltările cheie de proiectare pentru viitoarele arhitecturi de bază ale procesoarelor și tehnologia AMD Infinity Fabric care vor ajuta îmbunătățirea experiențelor de procesare ale viitoarelor produse.

Suntem încântați să ne extindem prezența în Europa odată cu deschiderea unui nou centru de design la Iași”, a declarat Steven Hesley, vicepreședinte al Silicon Design Engineering la AMD. “Echipa noastră din România se va concentra asupra dezvoltărilor cheie de proiectare pentru viitoarele arhitecturi procesoarelor și tehnologiilor AMD Infinity Fabric care vor ajuta îmbunătățirea experiențelor de procesare ale viitoarelor produse“.

AMD se angajează să ofere clienților cele mai performante produse care integrează funcții de securitate avansate, ajutând la rezolvarea unora dintre cele mai dificile provocări ale lumii“, a declarat Mario Silveira, vicepreședinte de vânzări EMEA la AMD. “Sunt încântat să văd că Europa contribuie la viziunea companiei noastre de a furniza produse durabile și de vârf în industrie printr-o echipă de ingineri talentați din România.

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.