eMAG pregătește Black Friday în ediție 2023 și mai multe detalii vor fi aduse într-un eveniment dedicat presei la care am fost invitați.

Am selectat 5 oferte eMAG pe care le consider interesante pe nișa din care fac parte.

1. ASUS ROG Strix G16 cu Intel Core i7-13650HX și placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4050 cu TGP de 140W 👈🖱️

🔺ASUS ROG Strix G16 într-o configurație cu 10% reducere în momentul de față

Este o configurație interesantă dezvoltată în jurul unui combo format dintr-un procesor Intel Core i7-13650HX cu 14 nuclee ce urcă la maxim 4.9 GHz și se adaugă o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 4050 cu 6 GB GDDR6 și TGP de 140W. Display-ul de 16 inci are rată de refresh la 240Hz și luminozitate de până la 500 nits. Dispune de 16 GB memorie RAM de tip DDR5 și suportă maxim 32 GB, iar SSD-ul este de 1 TB. Difuzoarele stereo au certificare Dolby Atmos, iar pe partea de conectivitate se evidențiază prin Wi-Fi ax de tip 2×2, bluetooth 5.2, conexiune gigabit pe fir, 1 x HDMI 2.1, 1 x Thunderbolt 4 etc.

2. Birou gaming Kring cu recenzii perfecte 👈🖱️

🔺Un alt produs de sub marca Kring ce punctează la raport preț / ce primești

Forțez un pic termenul, dar din 21 de review-uri a strâns nota…, 5.0. Este un birou dintr-o serie de gaming cu dimensiuni de 120 x 60 x 75 cm. Are suport pentru băuturi și pentru căști, iar muchia frontală este curbată. Înțeleg că au pus și ceva luminițe RGB, dar nu ceva ieșit din comun.

3. Cuptor încorporabil Miele cu Wi-Fi 👈🖱️

🔺Miele este cu nume cu greutatea în industria electrocasnicelor

Este un cuptor din categoria premium. Se conectează cu smartphone-ul prin aplicația Miele@home. Are SoftOpen și SoftClose, ușa are un mecanism sofisticat de amortizare.

4. Imprimantă portabilă etichete Brother 👈🖱️

🔺Brother are multe astfel de imprimante pentru etichete în portofoliu

Este acel moment din an când nu strică să ai un astfel de produs prin apropiere. Îți organizezi cămară astfel încât în orice moment știi ce depozitezi în fiecare borcan.

5. Samsung SmartTag 2 👈🖱️

🔺A doua generația a ajuns în oferta directă a eMAG

Am comandat o unitate și revin cu review. Am un exemplar din prima generație cu cheile de la Chevrolet Cruze, iar SmartTag 2 îl împerechez cu cheia de la Mazda CX-5.

Bonus: Până la 30% reducere pentru cei ce sunt abonați Genius pe Fashion Days!

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.