Prin cele 5 oferte eMAG de astăzi se află și un multifuncțional Brother cu alimentare prin sistemul CISS și recenzii apreciative: 4.79 din 19 review-uri.

1. Frigider side-by-side Haier cu display 👈🖱️

🔺Samsung are un rival pe piața side-by-side-urilor din categoria premium

Rivalul său este aici. Ambele au reducere de 10% prin codul ofertaelectro. Haierul joacă într-o ligă de preț și mai mare față de Samsung ce coboară cu codul respectiv sub pragul a 10.000 de lei. Nu știu cât contează cei 5 ani oferiți ca și garanție aici, dar discutăm despre un side-by-side cu multă tehnologie încorporată.

Autonomia fără curent este de 9 ore. Frigiderul are volumul de 386 litri, iar congelatorul de 200 litri. TOTAL NO FROST este o tehnologie ce împiedică formarea de gheață în interiorul combinei frigorifice. HAIER AIR SURROUND aduce aer în mod omogen în interiorul frigiderului și este evitată propagarea directă spre alimente. Prin Wi-Fi există opțiunea de control prin intermediul smartphone-ului.

Prin AI, aplicația hOn și PROACTIVE TEMPERATURE, side-by-side-ul Haier pornește automat compresorul și asigură temperatura optimă când reveniți de la cumpărături. Prin display-ul frigiderului sunt aduse o sumedenie de opțiuni, iar prin My Smart Home pot fi controlate și alte dispozitive Haier. Sunt camere video la interior ce afișează conținutul frigiderului fără a deschide ușa. Tot pe display este adus și un inventar al produselor stocate.

Poți alege ce mâncare vrei să gătești, iar frigiderul te va ajuta pas cu pas în a te ghida spre a duce rețeta la bun sfârșit.

2. iMac de 24 inci cu Apple M1 și reducere de 10% 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune all-in-one PC-uri din piață

Am văzut că a strâns nota 4.89 din 55 de review-uri. Este o opțiune de luat în seamă, deși discutăm despre modelul entry. Pentru browsing, editare foto și video la nivel de bază, conexiune cu mai multe monitoare și iMac-ul de mai sus face față cu brio. electroit activează o reducere de 10% față de prețul afișat.

3. Multifuncțional Brother cu sistem CISS 👈🖱️

🔺Brother are produse apreciat, dovada și multifuncționalul din link: 4.79 din 19 review-uri

electroextra îi reduce prețul cu 15%. Sistemul CISS îi permite printare a 7500 de pagini cu cerneala din cutia echipamentului. Ideea la un produs de genul este că și cerneala este ieftină. Este concepută pentru cei interesați de un multifuncțional care printează în regim cu adevărat intensiv și nu rupe la portofel prin consumabile.

4. Robot de aspirare Xiaomi X10 cu stație de golire a prafului 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai ieftine aspiratoare robot cu stație de golire a prafului

Are și câteva recenzii: 4.92 din 13 evaluări. extraelectro este codul ce-i reduce prețul cu 15% și ajunge la doar câțiva lei de cel mai bun preț din istoricul său de produs. Xiaomi are o cotă importanță din piața de aspiratoare robot și asta pentru că au fost printre primii ce au lansat astfel de produse, dar și pentru că abordează un spectru larg ca și preț de la cele de 6 – 700 lei și până la peste 2 – 3000 lei. Mă rog, este cam greu să-ți dai seama care este chiar Xiaomi sau care este făcut doar în parteneriat cu compania chineză.

5. Router wireless RT-AX59U 👈🖱️

🔺Router cu multă tehnologie la pachet

Este suficient să-i citiți descrierea din titlu: AI Protection Pro, Adaptive QoS, Instant Guard, VPN Fusion, IPTV, OFDMA, AIMesh etc. Poate fi montat pe perete pe lângă opțiunea de a-l așeza pe stativ. electro îi diminuează costul cu 10%.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.