Smartphone

Scriam într-un articol anterior că vânzările celor de la Samsung par a fi în cădere liberă, în 2023 compania sud-coreeană fiind depăşită după foarte mulţi ani de un alt producător (Apple) şi pierzând poziţia de lider global în ceea ce priveşte numărul de smartphone-uri vândute.

Este clar că ceva se întâmplă, iar eu cred personal că şi design-ul are o legătură cu această situaţie neplăcută (chiar dacă mică, însă ea există). Toate smartphone-urile Samsung sunt aproape identice ca estetică, iar seria flagship Galaxy S arată la fel de vreo 3 ani.

De curând zvonacul Evan Blass a publicat primele randări cu caracter oficial pentru Samsung Galaxy A35 şi Galaxy A55 şi ce să vezi, sunt la fel. Foarte probabil ca în realitate să existe mici diferenţe, însă un utilizator obişnuit nu le va observa aproape niciodată.

Înţeleg faptul că producătorul sud-coreean merge pe simplitate, însă nici chiar să arate toate la fel ?

Cât despre Samsung Galaxy A35 şi Galaxy A55, cele două device-uri par a fi gata de lansare, prezentarea oficială urmând a avea loc cel mai probabil la început de primăvară calendaristică.