Am făcut o selecție de produse interesante din oferta eMAG. Și-au făcut loc un router cu WAN de 2.5 Gbps, un robot de aspirare Rowenta cu stație de încărcare, un laptop Huawei din categoria entry.

1. Bicicletă fitness 👈🖱️

Pentru cei ce doresc să facă mișcare în confortul de acasă

Are un feedback bun – 4.45 din peste 40 de evaluări. Marele său avantaj este dat de preț. Are 8 trepte de reglare a puterii, volantă de 2 kg și a fost concepută pentru cei ce cântăresc până la 100 kg.

2. Huawei MateBook D15 👈🖱️

Unul dintre notebook-urile ieftine cu design atractiv

Avem una dintre cele mai interesante configurații de notebook-uri cu preț de sub 2000 lei. Are un design ce nu trădează apartenența la laptopurile din categoria entry, iar specificațiile aș spune că sunt bune: Intel Core i3 din generația a 11-a, 8 GB memorie RAM, Wi-Fi ax și cititor de amprentă etc.

3. Monitor gaming Samsung de 32 inci 👈🖱️

Gaming în Full HD pe ecran mare

Mi se pare că se potrivește pentru cei ce caută un monitor mare cu rată de refresh ridicată, cei ce rulează jocurile în 1080p. Are o diagonală ceva mai mare – 32 inci și este adus și un voucher de 10% sub formă de card cadou.

4. Robot de aspirare cu stație Rowenta 👈🖱️

Stația de încărcare te scutește de golirea repetată a recipientului de praf

Mi se pare că are un preț suficient de bun dacă ne raportăm la soluții similare dezvoltate de Xiaomi, Samsung etc. Are o sumedenie de senzori & tehnologie ce-l ajută să fie util în a face curat prin locuință.

5. Router cu WAN de 2.5 Gbps 👈🖱️

Este un router „arici ”

Are WAN pe 2.5 Gbps și o mulțime de antene ce-l ajută să ofere acoperire într-un spațiu mare. Și aici este oferit un voucher sub formă de card cadou de 15%. Este una dintre cele mai bune soluții pentru cei ce au conexiuni de 2.5 Gbps (Digi Mobil și Orange oferă conexiuni de peste 1 Gbps în anumite zone din țară).

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.