Am ales 5 produse din oferta eMAG ce consider că merită a fi achiziționate, asta dacă sunteți în căutarea uneu camere video de acțiune, a unui NAS din categoria premium sau a unui smart TV OLED.

1. Cameră de acțiune GoPro 10 în bundle 👈🖱️

GoPro are cele mai bune camere video de acțiune din categoria consumer

În pachet este inclus acumulator de rezervă și trepied dedicat. Modelul pe care-l cumperi este GoPro Hero 10 Black. Integrează un senzor CMOS de 23 Megapixeli, filmează 4K, are certificare 1atm, slot pentru cardurile microSD, Wi-Fi + bluetooth.

Este și o reducere de 10% pe care o puteți salva sub formă de cod promo în cont.

2. Mașină de spălat rufe cu uscător 👈🖱️

LG a pus și câteva caracteristici smart

Se adresează celor ce nu caută neapărat cea mai ieftină mașină de spălat. Iese în evidență prin faptul că are și funcție de uscptor – capacitate de 9 kg pentru spălare și 6 kg pentru uscare. Sunt 14 programe de spălare, iar thenologia Inverter Direct Drive asigură partea de eficiență energetic, clasa B după noile etichete din Uniunea Europeană pentru centrifugare și clasa E pentru spălare și uscare.

Nu uitați să aplicația reducerea de 10%, valabilă în momentul în care articolul a fost redactat.

3. NAS Synology DiskStation DS620 cu 6 sloturi 👈🖱️

Nu duce lipsă de sloturi pentru HDD-uri

Este un NAS cu multe sloturi și capacitate de stocare de până la 108 TB, are capacitate de transcodare video 4K în timp real și astfel de transformă în 4K Multimedia Server. Este un produs din seria mid-range a Synology. Eu zic că este suficent pentru majoritatea utilizatorilor ce doresc să stocheze fotografiile și clipurile într-un server ad-hoc din locuință.

4. Notebook MSI Thin GF63 cu NVIDIA GeForce RTX 4050 👈🖱️

MSI cu NVIDIA GeForce RTX 4050

Au început să apară în piață și laptopurile cu NVIDIA GeForce RTX 4050. Configurația de mai sus urcă peste 5000 lei. Este inclus un procesor Intel Core i5-12450H din seria Alder Lake de tip octa-core la 3.3 GHz și urcă cu Turbo Boost la 4.4 GHz – dezvoltat pe 10nm.

Display-ul de 15.6 inci are rezoluție Full HD și rată de refresh la 144Hz, dispune de 16 GB RAM de tip DDR4 și suportă până la 64 GB, stocarea este de 1 TB, iar placa grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 4050 are 6 GB GDDR6.

5. Televizor Sony OLED pe diagonala de 164 cm 👈🖱️

OLED Sony pentru cei dornici de o experiență superioară la nivel de imagine pe smart TV

Are rată de refresh la 100Hz, certificare Dolby Vision pentru imagine și Dolby Atmos pentru sunet etc. Trebuie spus că face parte din generația 2021 și de aici și costul ceva mai așezat.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.