În lista de astăzi veți descoperi un ceas cu G Pay de la OPPO la un preț atractiv, o recomandare de căști de gaming HyperX, dar și un starter multifuncțional ce se poate dovedi de mare ajutor în anumite situații + alte gadgets interesante.

1. Starter auto multifuncțional Siegbert de 12000 mAh; 👈🖱️

Are 12000 mAh și are nevoie de cel puțin 30% din capacitate spre a porni mașina. Are și un LED ce-l transformă în telecomandă ad-hoc. Recenziile sunt mixte. Sunt cei ce sunt mulțumiți pentru ce au primit în suma plătită sau ce-i ce spun că nu ar fi cine știe ce. Este vândut direct de către eMAG și dacă este nevoie îi faceți retur facil.

2. OPPO Watch; 👈🖱️

Dacă îmi amintes corect la un moment dat era listat la peste 1000 lei. Este un smartwatch cu WearOS de la Google ce permite efectuarea de plăț prin G Pay. Are un display AMOLED de 1.91 inci, procesor Qualcomm Snapdragon Wear 3100 de tip dual-core, 1 GB RAM și 8 GB stocare, autonomie de până la 36 ore, conectivitate asigurată de Wi-Fi, bluetooth și NFC, localizare prin GPS și GLONASS, difuzor încorporat, certificare 5atm.

3. Cameră auto DDPai Mola N3 GPS; 👈🖱️

Este o cameră ieftină cu GPS. Costă puțin peste 200 lei, are senzor de 5 Megapixeli și filmează la rezoluție 2K, slot pentru cardurile microSD de până la 128 GB, Wi-Fi și conexiuen cu smartphone-urile ce rulează Android sau iOS, poți urmări traseul înregistrat pe hărțile Google.

4. Căști gaming HyperX CloudX Stinger Core; 👈🖱️

Dacă ești în căutarea unor căști ieftine pentru gaming și cu recenzii bune, HyperX CloudX Stinger Core ar trebui să fie pe lista scurtă. Sunt licențiate de Xbox și se conectează automat la controller-ele Xbox One, One S și One X pe portul de 3.5 mm. Sunt compatibile și cu PC-urile. Diametrul difuzorului este de 40mm, impedanță de 16 Ohm.

5. Stație de încărcare fixă cu mufă Type 2 trifazat de 22kW; 👈🖱️

Are certificare IP44, tensiune alimentare de 400 W și putere maximă de 22 kW pe curent trifazat.

Bonus: Motorola Edge 30 cu 8 GB RAM și 128 GB stocare îl găsiți la 1999 lei.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat.