OnLeaks alături de SmartPrix ne-a adus primele randări detaliate cu Samsung Galaxy Z Fold4.

Camera spate amintește ca design al senzorilor de Samsung Galaxy S22 Ultra. Se zvonește că Z Fold4 va trece pe senzorul wide de 108 Megapixeli, iar camera tele va fi capabilă de zoom optic 3x. La nivel de procesor înțeleg că se face trecerea spre chipsetul Qualcomm Snapdragon 8 Gen1+ ce tocmai a fost amânat pentru 1 – 2 luni față de debutul așteptat.

Ecranul extern are diagonală de 6.2 inci, iar cel intern de 7.6 inci. Dimensiunile smartphone-ului cu ecranul deschis sunt de 155 x 130 x 7.1 mm. Camera de pe ecranul intern va fi ascunsă sub ecran, exact precum la generația anterioară. Se spune că rezultatele oferite de senzor vor fi peste senzorul de 4 Megapixeli de la Z Fold3.

Bateria lui Z Fold4 va fi de 4440 mAh cu încărcare la 25W, nimic extravagant din acest punct de vedere.

Mai multe imagini găsiți la sursă.

Sursa: SmartPrix.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.