Începem săptămână cu 5 produse interesante din oferta eMAG, iar în listă* veți găsi de la căști TCL cu design inedit și acustică bună pentru prețul afișat, un laptop cu Chrome OS, dar și o desktop PC de tip best-buy (doar placa grafică integrată ar costa în jur de 5500 – 6000 lei dacă ar fi achiziționată separat).

1. Căști TCL SOCL True Wireless;

Am citit câteva recenzii în dot com și la 79 dolari erau văzute drept decent, iar acum în România le găsiți la un preț ajustat (aprox. 55 – 56 dolari). Ies în evideță prin designul atipic față de alte produse concurente.

Sunt compatibile cu iOS, Android și Windows. Folosesc bluetooth 5 și au rezistență la contactul cu apa. Autonomia cu carcasa de încărcare ajunge până la 26 ore (în oponia TCL).

2. Ultraportabil Acer cu Chrome OS;

Laptopurile cu Chrome OS au intrat într-un con de umbră. Acer se încumetă să aducă mai multe Chromebook-uri în oferta eMAG. Le văd recomandate pentru cei ce folosesc suita Google în mod extensiv, de la Classroom și până la Chrome, Drive etc. Aș cumpăra un notebook precum Chromebook-ul de mai sus în fața unei tablete Android.

3. Soundbar Samsung de tip 2.1 – 300W, Dolby Digital;

Înțeleg că dispozitivele de tip soundbar sunt la mare căutare, iar Samsung a venit cu un produs interesant în segmentul entry. Costă aprox. 590 lei și oferă o putere de până la 300W (80W de la soundbar și 220W de la subwoofer). Mi se pare excelent spre a acompania un smart TV cu preț de până în 2 – 3000 lei.

4. Multifuncțional HP cu sistem de încărcare CISS;

Sistemul CISS nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar multifuncționalul de mai sus costă cu aprox. 30% sub alte imprimante similare. Mi se pare a fi recomandat pentru cei ce lucrează de acasă, pentru un student sau profesor ce printează și color etc.

5. Sistem desktop PC de gaming cu placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3070;

Aici a trebuit să fac un research. Doar placa grafică din acest sistem costă de la 5500 – 6000 lei în sus (de la penuria de plăci grafice din piață). Se adaugă un procesor Intel Core i7-10700F, Corsair Vengeance RGB Pro de 16 GB DDR4  și suport a până la 128 GB, SSD M.2 de 1 TB, placă de bază GIGABYTE B560M DS3H, carcasă și sursă AORUS etc.

Bonus: Comanzi anvelope de iarnă sau allseason, iar transportul este gratuit

*Nu sunt neapărat cele mai bune prețuri din istoricul fiecărui produs în parte, dar consider că sunt cel puțin ok dacă ne raportăm la raportul preț / specificații / experiență de utilizare.