Una dintre ofertele eMAG listate în articolul de față este de la Xiaomi și anume…, o friteuză cu 8 programe și nota 4.78 din…, 266 de review-uri.

1. ASUS ROG Strix G18 cu Intel Core i7-13650HX și NVIDIA GeForce RTX 4070 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai puternice laptopuri de gaming cu preț de până în pragul a 10.000 de lei

Dacă ar fi să-i caut puncte PRO m-aș referi la display-ul de 18 inci cu rată de refresh la 240Hz și compatibilitate NVIDIA G-Sync, aș nota și procesorul Intel Core i7-13650HX cu 14 nuclee ce urcă la maxim 4.9 GHz, dar și placa grafică NVIDIA GeForce RTX 4070 cu TGP de 140W. Adaptorul din pachet alimentează la maxim 280W.

Mai sunt și alte elemente interesante: difuzoare cu certificare Dolby Atmos, 32 GB memorie RAM de tip DDR5 incluși, 1 x HDMI 2.1 și  1 x Thunderbolt 4 etc.

electroit este codul ce aduce o deducere de 10% din prețul afișat.

2. Boxă portabilă Sony cu certificare IP67 legat de contactul cu apa și praful 👈🖱️

🔺 Una dintre cele mai apreciate boxe portabile ceva mai compacte: 4.46 din 115 review-uri

electro activează o reducere de 15% pentru acest produs. Este un model de boxă lansat în urmă cu ceva timp, de aici mă gândesc că și promoțiile curente. Mi se pare o alegere la siguranță în această zonă. Îmi amintește de o boxă Huawei pe care o mai folosesc din când în când.

3. Espressor automat DE’LONGHI cu sistem LatteCrema și 14 băuturi preparate 👈🖱️

🔺Recenziile incipiente sunt pozitive: 4.64 din 28 de review-uri

Prin codul delonghi se obține o reducere de 15% și am impresia că ajunge la cel mai bun preț din istoricul său. Lista de băuturi preferate este compusă din: Cafea Espresso, Espresso macchiato, Cappuccino, Latte macchiato, Lapte cald, Apa fierbinte, Caffe Latte, Flat white, Long, Doppio+, Coffee Pot, Cappuccino+, Cappuccino Mix. La ultimele 4 preparate a trebuit să fac o căutare pe Google.

4. Friteuză Xiaomi Mi Smart Air Fryer cu evaluări excelente 👈🖱️

🔺Un alt domeniu unde Xiaomi impresionează prin produsele sale ca raport preț / specificații

Temperaturile pot fi setate între 40 – 200 grade Celsius, iar printre operațiunile pe care le desfășoară aș aminti faptul că dezgeață, usucă, prăjește, coace, frige etc. Poate fi folosită pentru carne, pește și prăjituri, nu doar pentru cartofi prăjiți.

5. Televizor Sony cu diagonala de 189 cm și reducere de 10% 👈🖱️

🔺Televizor din generația 2022 la preț redus

extraweekend îi reduce prețul cu 10%. Mă uitam prin specificații și Sony încă din 2022 miza pe 2 x HDMI 2.1 pe segmentul LED. Are diagonală mare, panou LED, rezoluție 4K și Google TV.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.