Retelistica

Digi îşi utilizează potenţialul la maxim în Spania, strategia cu preţuri mici în această perioadă tulbure din punct de vedere economic funcţionând impecabil. Deşi încă un operator mic în această ţară, Digi a atras în 2023 peste 1.5 milioane de clienţi noi, la mare distanţă de competiţie.

Digi continuă dezvoltarea şi anunţă lansarea tehnologiei 5G în Spania. Serviciile 5G sunt disponibile abonaţilor fără alte costuri suplimentare, singura condiţie de utilizare a acestora fiind ca abonatul să aibă un smartphone compatibil 5G.

Noua tehnologie promite viteze de internet mai bune, latenţă redusă, fiabilitate şi un mare plus la nivel de securitate.

Românii din Spania ce vor să se aboneze la Digi, pot intra pe site-ul oficial digimobil.es sau pot apela la numerele de telefon 1200 (gratuit din reteaua Digi Spania) sau 919120120 (numarul se poate apela din retelele altor operatori). Informaţii pot solicita de asemenea din punctele fizice Digi din toată ţara.

În Spania concurenţa este destul de puternică, în prezent Digi fiind al cincilea operator după Telefonica, Vodafone, MasMovil şi Orange. Între Orange şi MasMovil există un acord de fuziune, unul la sfârşitul căruia se va crea al doilea cel mai mare operator din Spania, unul cu o valoare de aproximativ 19 miliarde de dolari. Digi Spania este direct interesat ca această fuziune să se încheie cât mai repede, operatorul telecom fiind beneficiarul activelor pe care cei doi operatori telecom sunt obligaţi să le vândă conform condiţiilor puse de Comisia Europeană.

Sursa: profit.ro