Am selecat 5 produse din oferta eMAG ce cred că sunt poziționate la un preț bun. La 3 dintre ele se oferă un voucher de 10% din preț sub forma unui card cadou. 

1. Boxă portabilă Bose SoundLink Revolve II 👈🖱️

Boxă portabilă de la Bose, sunet la 360 grade și preț pe măsură

eMAG oferă și un card cadou în valoare de 10% din prețul plătit. Autonomia este de până la 13 ore, cântărește 680 gr., dispune de bluetooth și jack de 3.5 mm, rezistă la contactul cu apa.

2. Căști wireless Huawei FreeBuds Pro 2 👈🖱️

Sunt vârful de gamă al Huawei pe această nișă

Au fost testate de către Darius, iar recenzia completă o găsiți aici. Găsiți acolo care sunt punctele PRO și CONTRA, de ce ar fi recomandate prin căștile wireless in-ear cu preț de peste 6 – 700 lei.

3. HP Pavilion 15 cu NVIDIA GeForce RTX 3050 👈🖱️

Are un design plăcut pentru un notebook de gaming din seria entry

Au fost mai multe laptopuri cu RTX 3050 și preț de sub 3000 lei de Black Friday. Văd că HP îl aduce pe Pavilion 15 fix în aceeași zonă. Dacă aș fi în căutare de puncte PRO m-aș referi la placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3050 cu 4 GB dedicați, aș nota bine și procesorul Intel Core i5-11300H de tip quad-core la 3.1 GHz ce urcă cu Turbo Boost la 4.4 GHz și a fost dezvoltat pe 10nm, la conectivitatea dată de rețea gigabit, Wi-Fi ax, cititor pentru cardurile SD, 1 x HDMI, 3 x USB 3.1 Gen1, 1 x USB Type-C. Adaptorul din pachet este de 200W.

Update: Nu mai este listat la 2999 lei și în oferta eMAG. 

4. Mașină de tocat Bosch 👈🖱️

Are nota 4.51 din peste 100 de review-uri

Cred că este clar motivul pentru care și-a făcut loc în listă. Îți poate ușura munca din perioada imediat următoar sau măcar poți ajuta persoana responsabilă de treaba asta în gospodărie. Spre exemplu, cred că mulți dintre noi apelăm la părinți, iar jucăria Bosch ar ajuta la modul serios. Mâna sus cine își amintește când își ajuta mama la tocat carne cu o mașină de tocat manuală. Trebuie să spun că nu era una dintre cele mai plăcute activități.

5. SSD extern Samsung de 1 TB 👈🖱️

Pentru cei ce pun preț pe accesarea rapidă a fișierelor stocate pe un dispozitiv extern

Și aici sunt evaluări foarte bune – 4.87 din 60 evaluări. Este un SSD capabil să atingă 1050 MB/s și îl poți conecta pe USB Type-C la PC, notebook etc. Spațiul de stocare este pe NVMe.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.