eMAG are mai multe oferte sub sloganul Stock Busters, iar dacă căutați cu atenție veți descoperi produse interesante.

1. iPhone 12; 👈🖱️

Configurația de bază a ajuns a fi listată la 2799 lei. Este o ofertă bună pentru cine caută să cumpere un smartphone compact. Are display OLED de 6.1 inci, certificare IP68 în ce privește contactul cu apa și praful, cameră duală cu OIS pe senzorul wide de 12 Megapixeli, filmează 4K cu 60 fps și Dolby Vision HDR, difuzoare stereo, procesor hexa-core dezvoltat pe 5nm, 5G etc.

2. ASUS Zenfone 8; 👈🖱️

ASUS Zenfone 8

L-am mai recomandat de câteva ori și asta pentru că prețul său a devenit din ce în ce mai bun. Recenzia completă a fost realizată de către Darius pe aici. A fost conceput pentru cei ce caută un telefon compact cu specificații de top (la nivelul lui 2021).

La 1999 lei cât este în Stock Busters aș spune că nu are rival pe diagonala respectivă. Punctele sale PRO sunt display-ul Super AMOLED cu rată de refresh la 120Hz și protecție Corning Gorilla Glass Victus, procesorul Qualcomm Snapdragon 888, update primit la Android 12, OIS pe senzorul de 64 Megapixeli, difuzoare stereo.

3. Samsung Galaxy Watch 4 de 42mm;👈🖱️

Galaxy Watch 4 este adus la promoții din ce în ce mai agresive, iar cei interesați cumpără cel mai bun smartwatch cu WearOS în momentul de față. Asta dacă puteți trece peste autonomia mediocră, regăsită și pe alte modele de smartwatch-uri premium. Integrarea cu Android este de-a dreptul excelentă.

4. Nest Hub; 👈🖱️

A coborât sub pragul a 300 de lei. Dacă căutați o ramă cu boxă și integrare cu Google Home, Nest Hub este una dintre cele mai bune achiziții în această zonă de preț.

5. Nest Audio; 👈🖱️

Dacă vreți o boxă smart cu sunet puternic și cu mult bass, Nest Audio este o alegere inspirată. Îl folosesc de o bună perioadă de timp și la cât de bine este calibrat și acum mă uimește ce oferă în suma respectivă. Probabil, voi cumpăra încă 1 / 2 spre a le integra într-un setup cu Nest Mini.