DJI Mini 4 Pro a ajuns la precomandă în oferta eMAG, este una dintre cele mai noi propuneri ale DJI pe segmentul dronelor compacte.

1.ASUS VivoBook 16 Go 👈🖱️

🔺Laptop cu display de 16 inci și preț mic

Fiecare profesor va primi câte 1500 lei pentru achiziția de echipamente electronice, cheltuieli legate de școală etc. Sunt sigur că o parte își vor redirecționa suma respectivă spre un laptop nou. Modelul de mai sus costă fix 1500 lei și, teoretic, nu ar mai necesita un efort suplimentar pe partea financiară.

Mi se pare a fi o propunere solidă în suma respectivă. Iese în față cu un displaY IPS de 16 inci cu rezoluție 1920×1200 pixeli, procesor Intel Core i3 de tip dual-core ce urcă la 4.1 GHz și a fost dezvoltat pe 10nm, ajutat de 8 GB memorie RAM de tip DDR4 și SSD de 256 GB.

Conectivitatea este asigurată de 1 x HDMI, 1 x USB 3.2 Type-C Gen1, 2 x USB 3.1, 1 x USB 2.0, Wi-Fi ax + bluetooth 5.0. Tastatura este iluminată. Cred că ar trebui să se descurce în browsing, editare de documente office, redare de conținut pe YouTube etc.

2. DJI Mini 4 Pro 👈🖱️

🔺DJI Mini 4 Pro cântărește 249 gr.

Printre noutățile aduse de către DJI Mini 4 Pro m-aș referi la opțiunea de înregistrare video în 4K 60 fps cu HDR și D Log M, capacitate de ocolire omnidirecțională a obstacolelor. În rest, nu sunt chiar așa multe diferențe față de DJI Mini 3 Pro.

3. Monitor gaming Samsung cu rată de refresh la 240Hz 👈🖱️

🔺Una dintre cele mai bune soluții pentru gaming în 1080p

Este un monitor de 25 inci cu rată de refresh la 240Hz, timp de răspuns de 1 ms și compatibilitate cu FreeSync Premium de la AMD și G-Sync de la NVIDIA. A primit și câteva evaluări pe eMAG – 4.71 din 14 review-uri.

4. Set de 2 periuțe Oral-B 👈🖱️

🔺O soluție excelentă pentru cine caută 2 periuțe electrice cu multă tehnologie încorporată

Puteți activa o reducere de 15% sub formă de cod promo în cont. Prețul ajunge în jurul a 1000 lei. Oral-B declară că a integrat tehnologie magnetică și micro-vibrații, AI, senzor de presiune smart, 5 moduri de funcționare, iar în pachet găsiți și o trusă ce le face ușor de luat în bagaj.

5. Răcitor de vinuri 👈🖱️

🔺Pentru cei cu dare de mână și poftă de vin!

Este o recomandare așa mai pe opulență, deși prețul nu este chiar așa mare și sunt o sumedenie de funcții interesante încorporate.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.