În secțiunea Bonus veți descoperi un aparat foto full frame de la Canon din categoria entry ce mi se pare că a ajuns a fi listat în categoria best-buy.

1. Aparat de aer condiționat Heinner cu 18000BTU, kit de instalare de 3 metri și Wi-Fi 👈🖱️

🔺Are nota 4.62 din 55 de review-uri

electroit îi reduce prețul cu 15%. Așa se obține un preț atractiv un aparat de aer condiționat cu 18000BTU, kit de instalare inclus de 3 metru, funcție i Feel și Wi-Fi. Este suficient de puternic pentru suprafețe de până la 30 metri pătrați. Versiunea cu 24000BTU este și ea afișată cu reducere de 15%.

Funcția i Feel se referă la telecomanda ce transmite temperatura camerei către unitate. QUIET reduce viteza ventilatorului și a compresorului spre a nu deranja acustic.

2. Aparat de spălat cu presiune Karcher K2 Power Control 👈🖱️

🔺Reducerea de 15% se activează prin codul extraoferta

Și aici sunt câteva evaluări: 4.3 din 10 review-uri. La 441 lei cât costă după aplicarea codului de reducere mi se pare o ofertă de luat în calcul. Este un model din categoria entry a Karcher ce a fost gândit pentru utilizarea ocazională, furtunul de presiune are 7 metri lungime.

3. Aspirator vertical Dyson fără fir V12 Slim 👈🖱️

🔺Un produs din segmentul premium cu destulă tehnologie încorporată

Dyson are un renume de apărat în segmentul aspiratoarelor verticale fără fir. Modelul de mai sus are nota 4.62 din 135 de review-uri. Reducerea de 10% se activează prin utilizarea codului dyson.

Are putere de 545W, filtru HEPA, autonomie de 60 minute și 3 moduri de curățare. Lipsește doar o stație de golire a prafului.

4. Frigider side-by-side Haier 👈🖱️

🔺Nu trebuie să încurcați Heinner cu Haier

Este un side by side redus cu 10% prin codul electroextra. Are display LED, funcție super cooling și super freezing, 2 uși și 2 sertare, iluminare progresivă când ușa este deschisă etc. Include și un aparat automat de gheață, doar trebuie să controlați rezervorul ca să fie alimentat cu apă.

5. Televizor OLED Sony cu diagonala de 164 cm 👈🖱️

🔺Sony are în continuare un fan base destul de mare pe segmentul de televizoare și nu numai

Nu uitați să folosiți codul electroextra spre a-i reduce prețul afișat cu 10%. Puteți alege și modelul cu diagonală mai mică, de 139 cm. Dacă ar fi să-i caut puncte PRO m-aș referi la 2 x HDMI 2.1, display-ul OLED cu certificare HDR și Triluminos Pro, rată de refresh la 100Hz, Dolby Visoon și Dolby Atmos etc. Țineți cont că face parte din generația 2022.

 

🔺Preț bun adus de către Canon pe full-frame-ul său din categoria entry

Bonus: Aparat foto de tip full-frame cu obiectiv RF 24-105 și reducere de 20% prin codul electromobile. La sub 5000 lei este cel mai ieftin full-frame cu obiectiv din piață.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.