Accesorii inteligente

Nu ştiu dacă este vreo greşeală ceva, însă cu siguranţă dacă sunteţi în căutarea unui smartwatch construit excelent, cu autonomie bună şi funcţii utile, trebuie să profitaţi de această ofertă la Huawei Watch GT 4.

Personal deţin acest ceas, mi-a fost făcut cadou de familie de ziua mea în aprilie şi a costat 999 lei, sumă la care am mai primit cadou şi o pereche de căşti TWS Huawei FreeBuds SE 2. Deci, dacă aveţi întrebări, vă aştept în secţiunea de comentarii. Până atunci, aruncaţi un ochi şi pe review-ul făcut de colegul meu Dariu în toamna anului trecut.

Revenim la ofertă, în acest weekend puteţi achiziţiona Huawei Watch GT 4 de 46mm pe negru la doar 599.25 lei prin intermediul aplicaţiei mobile a celor de la Altex. Pentru a ajunge la acest preţ trebuie să aplicaţi codul cupon HUAWEI25APP.

Preţul este excelent fără doar şi poate, mai ales că vorbim de un model ce poate fi uşor customizat (găsiţi pe AliExpress numeroase curele în diferite culori şi materiale la preţuri foarte bune).

Date tehnice

Smartwatch

Huawei Watch GT 4
Ecran Touchscreen AMOLED circular de 1.43 inch, rezoluție 466 x 466 pixeli, densitate 326 ppi
Sistem de operare Harmony OS 4.0.0
Conectivitate Bluetooth 5.2 cu suport BLE / BR / EDR, NFC, poziționare prin GNSS dual-band cu funcție de urmărire direcțională a sateliților, microfon, difuzor
Alte informații etanșeitate IP68 / 5 ATM
Baterie 524 mAh
autonomie de până la 14 zile în mod utilizare Light
încărcare wireless prin pad cu putere maximă de 18W (5 – 9V / 2A), durată încărcare completă circa 100 minute
Dimensiuni 46 x 46 x 10.9 mm (doar corp, fără curea)
Greutate 48 grame – corpul ceasului