Printre ofertele de astăzi de la eMAG veți descoperi un mirrorless 4K de la Canon ce este recomandat începătorilor pe partea de creare de conținut (fotografii și materiale video), cea mai puternică tabletă Android la început de 2022, dar și alte trei dispozitive interesante.

1. Televizor OLED Sony;👈🖱️

Se aplică o reducere de 500 lei prin codul TVSony (valabil până astăzi – 16.02.2022). OLED-urile Sony nu sunt așa ieftine precum cele de la LG, dar sunt considerate a fi printre cele mai bune. TV-urile OLED Sony din categoria entry vin pe trei dimensiuni: 138.8 cm, 163.9 cm și 194.7 cm. Au rată de refresh la 100Hz, certificare HDR10, HLG și Dolby Vision pe partea de imagine, difuzoare cu putere de 30W dintr-un sistem de tip 2.1, Wi-Fi ac + bluetooth, conectivitate asigurată de 4 x HDMI, 2 x USB, 1 x jack de 3.5 mm, 1 x RJ-45, slot CI+ și multe altele. Are suport pentru prindere VESA de tip 300 x 300.

2. Canon EOS M50 Mark II;👈🖱️

Visez la un Sony Alpha 7C, dar cel mai probabil o să aleg între Sony Alpha ZV-E10 (dacă mai reintră în stoc vreodată) și Canon EOS M50 Mark II. Avantajele mirrorless-ului Canon sunt date de calitatea culorilor pe care le oferă, chipurile sunt redate natural, dar nu stă așa bine în 4K față de ZV-E10. Și tocmai asta mă interesează în mod deosebit. Una peste alta, la prețul la care-l găsiți = excelent pentru cineva aflat la început de drum pe partea de aparate foto mirrorless și realizarea de conținut pentru social media (YouTube, Instagram etc).

3. ASUS Chromebook;👈🖱️

Nu vă uitați la specificații, un laptop cu Chrome OS nu are nevoie de specificații de top spre a funcționa brici.

Este un Chromebook de 14 inci cu baterie de 42Wh din 3 celule, cu Wi-Fi ac și bluetooth 5.1, cu slot pentru cardurile SD și 2 x USB 3.2 Type-A + 2 x USB 3.2 Type-C Gen1, difuzoare stereo și altele.

Mi se pare o alternativă excelentă la o tabletă Android. Poți rula aplicațiile din magazinul de aplicații oficial Android, dar te bazezi și pe o tastatură + touchpad. Mi se pare excelent pentru școala online, browsing, multimedia. Punctele sale PRO sunt autonomia, sistemul de operare ce este ușor de înțeles de către un începător, suportul pentru aplicații Android + portabilitatea. În loc de un laptop cu Windows care să meargă precum o rășniță la 1500 – 1600 lei aș alege oricând un Chromebook precum cel din linkul de mai sus.

4. Kit cu cameră DVR Nextbase cu alimentare permanentă;👈🖱️

Dacă nu ai un garaj și dorești să supraveghezi mașina în regim continuu, kitul Nextbase mi se pare nivelul maxim pe care-l poți atinge cu un DVR în momentul de față. Ar fi și mai și dacă are conectivitate de date și trimite alerte direct pe smartphone, probabil la o generație viitoare.

Prețul este pe măsură, dar discutăm despre o cameră ce înregistrează 4K, suport microSD-uri de până la 128 GB și are unul inclus de 32 GB în pacjet, are toate cablurile necesare spre a fi alimentată permanent, camera are stabilizator de imagine încorporat, bluetooth + Wi-Fi, localizare prin GPS, Night Vision pentru un plus de claritate în low-light etc.

5. Samsung Galaxy Tab S8;👈🖱️

Se află în etapa de precomandă și este cea mai puternică tabletă Android pe care o poți achiziționa în momentul de față. Încorporează procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 dezvoltat pe 4nm, are un display de 11 inci cu rată de refresh la 120Hz și suport pentru stylus, 4 difuzoare stereo tunate de către AKG, Wi-Fi 6e, baterie de 8000 mAh cu încărcare la 45W, suport pentru Samsung Dex în modul wireless.