În selecția de oferte eMAG de astăzi veți descoperi un pachet format din două camere DVR de la Xiaomi, o periuță electrică de la Philips cu reducere la comanda din aplicație, un router ce a primit feedback pozitiv și alte produse interesante.

1. Router wireless gigabit cu Wi-Fi 6 Mercusys MR70X; 👈🖱️

Bifează câteva funcții importante ce mi se par a fi cumva recomandate pentru 2022: conexiune gigabit pe fir + Wi-Fi 6. Are 3 porturi LAN și 1 port WAN, atinge 574 Mbps pe 2.4 GHz și până la 1201 Mbps pe 5 GHz în Wi-Fi 6, încorporează o sumedenie de tehnologii: MU-MIMO, OFDMA, Beamforming, Smart Connect etc.

A obținut și o notă bună în ce privește recenziile celor ce l-au achiziționat. Mercusys iese în evidență prin router ce impresionează ca raport preț / specificații.

2. Cameră auto DVR duală Xiaomi 70mai A400 + Xiaomi 70mai MiDrive RC09;👈🖱️

Am reușit să o dau cumva la pace cu camera Xiaomi 70mai Dash Cam Lite și am ajuns la impresii ceva mai bune față de produsele companiei chineze. Aș recomanda setup-ul de mai sus pentru că este ieftin și pentru că în suma respectivă îți aduce materiale video atât din fața automobilului, cât și din partea spate. Întradevăr este important să ai imagini din față, dar o sumă de întâmplări se produc și în spate. Paza bună trece primejdia rea, după cum am învățat prin clasele primare.

3. Periuță de dinți electrică Philips Sonicare EasyClean;👈🖱️

Este recomandat să faceți o eventuală comandă din aplicația eMAG și să introduceți codul electro. Se aplică o reducere de 20%, iar cei 159 lei se transformă în 127 lei. Nu are cine știe ce funcții integrate, este și un model ieftin din gama Philips Sonicare, dar aduce un număr impresionant de rotații – 62.000 pe minut.

4. Grătar electric Tefal OptiGrill+;👈🖱️

Și aici este o reducere de 15% prin codul electro. Prețul coboară de la 649 lei în jurul a 550 lei. Am văzut că sunt magazine online românești ce îl listează și la 510 – 520 lei. S-ar putea cu eMAG să mai scutiți câte ceva dacă sunteți abonați în programul Genius și transportul este cumva inclus.

Grătarul Tefal a primit nota 4.76 din peste 200 evaluări. Suprafața de gătire este de 300 x 200 mm, are o putere de 2000W și 6 trepte de reglare, senzor automat pentru gătit ce detectează numărul de porții de suprafață și grosimea lor și ajustează automat temperatura și durata de preparare. Sunt 6 programe automate de gătit: burger, pui, sandwich, cârnați, carne roșie și pește). Are și un mod manual cu 4 nivele reglabile de temperatură, poate fi curățat la mașina de spălat vase etc.

5. Monitor gaming curbat cu pivot – ASUS TUF;👈🖱️

Sunt sigur că mai sunt și alte produse similare, dar pentru mine este primul monitor curbat cu picior de tip pivot ce permite rotirea rapidă între modurile landscape și portrait pe care-l descopăr în oferta comercială locală.

Este un monitor de gaming din gama ASUS TUF, cu display de 23.6 inci și rată de refresh la 165Hz, timp de răspuns de 1ms, compatibilitate cu tehnolohia AMD FreeSync Premiym, curbură 1500R, 2 x HDMI 1.4 și 1 x DisplayPort 1.3, suport VESA, tehnologii integrate precum Low Blue Light și Shadoww Boost.