Am făcut o listă cu 5 oferte eMAG pe care le consider ok. Unele prețuri nu sunt neapărat fix cele mai bune din istoricul de produs, dar se află în imediata proximitate.

1. Căști wireless Huawei FreeBuds SE2 👈🖱️

🔺Probabil, cele mai bune căști wireless cu preț de până în 200 lei

Au strâns nota 4.38 din 40 de review-uri, iar acum le găsiți la sub 200 lei. Sunt listate în două variante de culoare: alb și albastru precum vedeți mai sus. Sunt căști cu bluetooth 5.3, difuzoare de 10mm, autonomie de până la 9 ore și 40 ore cu carcasa de încărcare (conform producătorului).

2. Mașină de spălat Samsung cu Wi-Fi 👈🖱️

🔺Are nota 4.44 din 133 de review-uri

Este o mașină de spălat cu multă tehnologie și nu mă refer neapărat la Wi-Fi și controlul de pe smartphone. Are 1400 rpm, certificare Clasa A în ce privește consumul de energie, motor cu Digital Inverter, Eco Bubble, Steam și AI Control pentru o experiență de utilizare așteptată de la o mașină de spălat rufe de ultimă generație.

3. Memorie DDR5 Corsair de 64 GB 👈🖱️

🔺Pentru cei ce caută performanțe la superlativ pentru PC-ul de gaming, editare foto și video etc

A fost la un preț similar prin vara lui 2023. Este un kit cu 2 x 32 GB memorie RAM de tip DDR5 ce urcă la 6000MHz, voltaj de 1.35V și latență CL40. Este conceput să ofere performanțe maxime în jocuri și de fapt în orice aplicație ce necesită un plus de putere de procesare, lățime de bandă etc.

4. Samsung Galaxy S23 la puțin peste 3000 lei 👈🖱️

🔺A acumulat nota 4.63 din 294 de review-uri

Cred că s-ar putea să-l vedem cât de curând și sub pragul a 3000 lei.

Review-ul complet îl descoperiți aici. Acolo îi sunt structurate punctele PRO și CONTRA, descoperiți teste de benchmark, fotografii făcute cu smartphone-ul și multe alte informații utile.

5. Televizor cu diagonala de 100 cm la 799 lei 👈🖱️

🔺Are nota 4.43 din 938 de review-uri

Unul dintre punctele contra pe care i le-aș putea găsi ar fi rezoluția Full HD și faptul că VIDAA OS nu are aplicația HBO de streaming. În rest nu sunt prea multe comentarii de făcut. Îl găsiți pe diagonale de 60, 81 și 100 cm.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.