Printre cele 5 oferte eMAG de astăzi se află și o dronă DJI ce a fost listată în etapa de precomandă, una ce a reușit să impresioneze la prima generație.

1. Cuptor încorporabil Bosch cu 5 ani garanție 👈🖱️

🔺Recenziile incipiente sunt pozitive: 4.55 dintr-un maxim potențial de 5;

Unul dintre elementele cheie ce-l recomandă este garanția de 5 ani, brandul pe care-l poartă ce joacă un rol important în această categorie de produse, dar și tehnologiile integrate. Întreg pachetul are și un preț cumva modic.

Puterea este de 3400W, modul de încălzire este sus-jos sau 3D, sunt 7 programe selectabile și are 3 niveluri. Bosch afirmă că poți găti și trei preparate distincte în același timp, iar asta fără a amesteca aromele. Mai rămâne de văzut dacă se și întâmplă așa în realitate.

2. DJI Avata 2 la precomandă 👈🖱️

🔺Este o dronă de „acțiune”

Sunt câteva diferențe față de prima generație. Acum este capabilă să înregistreze materiale video în rezoluție 4K 60 fps și a făcut pasul spre D-Log M în 10-bit (de aici un spectru de culoare mai vast). DJI a și redus greutatea dronei de la 410 gr. la 377 gr. Este și ceva mai plată: 185 x 212 x 64 mm vs 180 x 180 x 80 mm la prima generație. Trebuie ținut cont că a făcut pasul spre o clasă ce-i permite folosirea cumva mai facilă, dar ca să îndeplinească cerințele, DJI a redus viteza de la 97 km/h la 68 km/h.

La precomandă a sosit și în combo-ul cu 3 baterii.

3. Espressor automat Philips EP5543/90 seria 5500 👈🖱️

🔺Folosesc un model mai vechi din aceeași serie și nota ar fi 5 / 5

Lista de băuturi pe care le prepară este cu adevărat exhaustivă: cafea, espresso, espresso lung, cappucino, caffe latte, latte macchiato, ristretto, flat white, americano etc.

Un aspect important la Philips este că ai parte și de suport în ce privește piesele. Dacă îl vei folosi în regim zilnic, vei descoperi că sunt tot felul de filtre ce necesită schimbare și aici nu sunt probleme din acest punct de vedere. Tehnologia SilentBrew promite preparare mai silențioasă a băuturilor.

4. Masă de tenis cu reducere de 15% 👈🖱️

🔺Reducerea de 15% se activează prin codul distractie

Nu mi-a plăcut niciodată mai mult față de tenisul de câmp, dar nu am refuzat vreo partidă de tenis de masă. Ar putea fi responsabilă pentru ceva mișcare în vara ce se apropie.

5. OnePlus Nord 3 cu 16 GB RAM și 256 GB stocare 👈🖱️

Unul dintre cele mai bune smartphone-uri mid-range cu preț de până în 2000 lei

Nu o să lungesc vorba aici. Aveți un review complet pentru OnePlus Nord 3.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.