Filme

Cu siguranţă aţi auzit de SkyShowtime, un joint venture format din Comcast şi Paramount Global, acest nume fiind cunoscut în ţara noastră prin intermediul platformei de streaming video.

Se pare că în scurt timp SkyShowtime va lansa în România şi două posturi de televiziune: SkyShowtime 1 şi SkyShowtime 2. Posturile sunt licenţiate în Suedia, iar de curând compania a notificat Consiliul Naţional al Audiovizualului că doreşte să intre cu cele două şi pe piaţa din ţara noastră.

Mai multe detalii nu se cunosc în prezent, însă aproape sigur ambele posturi de televiziune se vor axa pe filme, seriale, documentare etc.

Cât despre platforma de streaming video, nu uitaţi că până pe 22 aprilie mai aveţi timp să vă abonaţi cu actualul cost. Din 23 aprilie noile preţuri vor deveni:

  • actualul abonament standard de 3.99 euro se scumpeşte la 5.99 euro (+50%) şi se va numi comercial Standard Plus;
  • apare abonamentul cu reclame ce va costa 3.99 euro şi se va numi comercial Standard;
  • actualul abonament anual standard de 30.99 euro se scumpeşte la 46.99 euro (+51%) şi se va numi comercial Standard Plus;
  • apare abonamentul anual cu reclame ce va costa 30.99 euro şi se va numi comercial Standard.

Platforma SkyShowtime este disponibilă direct pentru consumatori prin intermediul site-ului www.skyshowtime.com și prin aplicația SkyShowtime disponibilă pentru Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google TV și LG TV.

Via: paginademedia.ro