Au fost oferte interesante la televizoare de Black Friday și mă uitam că TCL a dat cam tot ce a avut, iar acum sub 1500 lei am o recomandare de la un brand mai puțin cunoscut.

1. Căști over-ear Anker Soundcore Life Q35 👈🖱️

🔺Review-urile sunt de-a dreptul excelente și nu fac parte din categoria low-cost

Sunt vândute direct de către eMAG și au nota…, 4.90 din 31 de review-uri. Mi se pare clar că Anker face treabă pe piața de căști audio over-ear. Denumirea 35 mă duce cu gândul la căștile Bose QuietComfort 35.

2. Închiriere autorulotă în sezon de vară 👈🖱️

🔺O soluție din ce în ce mai apreciată de petrecere a concediului printr-o expediție prin țară sau în afară

Trebuie să recunosc că nu am plecat încă în vacanță cu autoroluta. Nu sunt nici cel mai bun șofer și mă sperie puțin dimensiunile unui camper van. Am prieteni ce au fost și mi-au spus că vor repeta experiența. Prețurile nu sunt neapărat printre cele mai atractive în sezon.

3. MacBook Pro de 14 inci cu Apple M3 și 512 GB stocare 👈🖱️

🔺Una dintre cele mai bune soluții de editare foto și video pe un laptop compact + multe altele ce pot fi rulate în condiții optime, iar autonomia stă peste aproape orice cu Windows

Cred că este entry-level-ul din seria MacBook Pro. Nu știu cum putem numi entry-level un laptop cu preț de aproape 10.000 lei. Sosește cu procesor Apple M3 ce integrează 8 nuclee, 10 nuclee pentru GPU, 8 GB RAM și 512 GB stocare.

Este o adevărată unealtă de lucru. Cei ce îl cumpără îi scot prețul din câteva proiecte desfășurate.

4. Motorola Edge 30 Ultra cu 12 GB RAM și 256 GB stocare 👈🖱️

🔺Un smartphone axat pe a oferi performanțe cât mai bune

PRIMELE IMPRESII 

Este un smartphone pe care l-aș recomanda pentru cei interesați de dispozitiv cât mai puternic în bugetul de 2500 lei. Integrează procesorul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1, 12 GB RAM și 256 GB stocare de tip UFS 3.1. Un alt element PRO este încărcarea la 125W pentru bateria de 4610 mAh. Are și USB Type-C 3.1 cu DisplayPort 1.4 și un software conceput să emuleze o interfață similară unui desktop la conectarea cu un monitor.

5. Cel mai bun televizor cu preț de sub 1500 lei 👈🖱️

🔺Un brand autohton, cu mici ghilimele

HORIZON este un brand al NOD, cel mai mare distribuitor IT&C din România ce este deținut de către Iulian Stanciu (acționar al eMAG, deține și Flanco etc). În opinia mea, au cel mai bun smart TV cu preț de sub 1500 lei în momentul de față. Are diagonală de 138 cm, nota 4.38 din 40 de review-uri etc. În descriere văd că au nota 3 x HDMI 2.1, Dolby Vision ca și certificare pe partea de imagine, Dolby Atmos pe sunet pentru cei 20W RMS.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.