Printre cele câteva oferte eMAG listate astăzi veți descoperi unul dintre cele mai bune smart TV-uri OLED din piață.

1. ASUS ROG Strix G16 cu Intel Core i9-13980HX  👈🖱️

🔺ASUS domină piața laptopurilor de gaming prin seria ROG

Este un notebook de gaming cu procesor Intel Core i9-13980HX (24 de nuclee, urcă la maxim 5.6 GHz și a fost dezvoltat pe litografiere în 10nm), placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4060 cu 8 GB GDDR6 și TDP de 140W, display de 16 inci cu rată de refresh la 240Hz și rezoluție QHD+ (2560 x 1600 pixeli).

Dispune de 16 GB memorie RAMDDR5 și suportă maxim 32 GB DDR5. Pe partea de conectivitate aș remarca HDMI 2.1 și 1 x Thunderbolt 4, iar încărcătorul alimentează la 280W.

2. Compresor auto 70Mai MiDrive TP04 👈🖱️

🔺Ieftin și cu recenzii foarte bune

Puteți activa o reducere de 15%, iar prețul său coboară la aprox. 80 lei. A strâns nota 4.56 din 43 de review-uri. Mi se pare că este genul de produs pe care nu strică să-l ai la îndemână pentru automobil sau bicicletă etc.

3. Masă de biliard Action One 👈🖱️

🔺Pentru cei ce au spațiu în care pot poziționa și folosi un produs de genul

De când eram prin liceu mi-a plăcut să joc biliard. Nu am jucat niciodată la nivelul lui Darius (cele câteva meciuri câștigate au avut un parfum aparte pentru mine). Și acum am un tac de biliard prin portbagajul de la CX-5. Ocupă puțin spațiu și numai de ăla nu mai mă împiedic prin casă, plus că nu știi niciodată când se ivește ocazia de a juca.

Masa de biliard din link are o reducere de 30%. Am văzut că eMAG spune că poate fi achiziționat și în 12 rate a câte 250 lei / lună.

Nu cred că prețul este neapărat o problemă ci mai degrabă spațiul în care ajunge a fi poziționată în locuință, dar și să găsești câțiva amici cu care să-ți încerci loviturile.

4. Periuță de dinți electrică Oral-B iO10 👈🖱️

🔺Probabil, cea mai bună periuță de dinți electrică din piață

Cred că este cea mai bună periuță de dinți electrică din piață în momentul de față. Și aici puteți activa o reducere de 15% sub formă de cod promo pe care-l salvați în cont – extraoralb.

5. Televizor OLED Samsung de 195 cm 👈🖱️

🔺După cum era de așteptat, a doua generație de OLED-uri Samsung se descurcă mai bine

Este adusă o reducere de 10%. Samsung a reușit să-și calibreze producția de OLED-uri astfel încât a doua generație a scăpat de marile probleme de la prima iterație.

Îl găsiți în trei variante de display: 138 cm, 163 cm și 195 cm. Are rată de refresh la 100Hz, difuzoare cu certificare Dolby Atmos și putere de 70W etc.

Bonus: EPIC SALE cu 70% reducere pe Fashion Days!

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.