A trecut ceva timp de la un articol de genul, iar în materialul de față veți descoperi o tastatură de gaming Razer pe forma mini, un side by side de la Samsung pentru cei ce doresc spațiu mare de stocare, dar și un OLED Samsung ce aș spune că devine din ce în ce mai atractiv.

1. ASUS ROG Phone 6 👈🖱️

Este unul dintre cele performante smartphone-uri lansate în 2022

ASUS ROG Phone 6 a fost testat aici. Îl văd recomand pentru cei își doresc performanță la superlativ în jocuri cu cerințe grafice serioase. Sunt și o sumedenie de accesorii pe care ASUS le-a dezvoltat spre a crește performanța etc. Nu am crezut așa tare în smartphone-urile de gaming, dar din ce am remarcat la cei sub 16 – 17 ani, un ROG Phone se află pe lista de Crăciun. Au văzut ei că este bun pentru PUBG Mobile și alte jocuri, iar performanța susținută în sesiuni prelungite de gaming aș spune că-i atrage spre a-l achiziționa.

2. Laptop gaming Acer Nitro 5 de 17.3 inci cu Intel Core i7-12700H și placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3060 👈🖱️

Acer Nitro 5 este o alegere inspirată dacă ne uităm la procesor și placa grafică dedicată

Dacă ar fi să-i caut puncte PRO m-aș referi la procesorul Intel Core i7-12700H cu 14 nuclee ce a fost dezvoltat pe 10nm, tactat la 3.5 GHz și urcă cu Turbo Boost la 4.7 GHz. Aș aminti și de placa grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3060 cu 6 GB GDDR6, dar și de display-ul de 17.3 inci cu rată de refresh la 144Hz. În pachet se află un adaptor la 230W. Mi se pare a fi un pachet bun pentru suma la care îți găsiți la momentul în care articolul a fost scris.

3. Side by side Samsung 👈🖱️

Se potrivește la fix într-o bucătărie modernă cu design minimalist

Aș spune că este o alegere bună pentru cei ce au o familie mare și doresc un side by side ce nu rupe neapărat portofelul. Cel mai ieftin model din piață este cu 6 – 700 lei mai puțin. Are înălțime de 178 cm și vine în culoarea gri metalic, congelatorul are capacitatea de 193 litri, iar frigderul ajunge la 395 litri. Autonomia fără alimentare cu energie electrică este de 8 ore. Are o sumedenie de tehnologii, de la o eficiență energetică crescută și până la partea de răcire a produselor etc.

4. Smart TV Samsung cu display OLED 👈🖱️

OLED-ul Samsung se apropie încetul cu încetul de pragul a…, 5000 lei

Samsung a intrat pe piața smart TV-urilor OLED în 2022 și a adus unul dintre cele mai bune paneluri din piață. Prețul a început a deveni din ce în ce mai atractiv. Are rată de refresh la 100Hz, difuzoare de 60W RMS cu Dolby Atmos, Wi-Fi ac + bluetooth 5.2, 4 x HDMI și slot CI+ etc. Una peste alta, este unul dintre cele mai bune smart TV-uri OLED pe care le poți cumpăra în suma respectivă.

5. Tastatură Razer în format mini 👈🖱️

Una dintre cele mai bune tastaturi mini din piață

Are switch-uri verzi cu design clicky și puncte de acționare ce promit un plus de precizie și performanță în jocuri. Sosește în formatul 65% ce o face potrivită pentru cei ce doresc ca tastatura să ocupe un spațiu restrâns pe birou.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.