Am intrat în săptămâna Crăciunului, iar frenezia sezonului de cumpărături aș spune că se vede deja pe oriunde te-ai deplasa, de la aglomerația de la casele de marcat și până la mall-urile supraglomerate.

Am extras 10 produse de tip gadget din oferta curentă a LIDL, catalogul complet îl puteți răsfoi pe aici. 👈🖱️

1. Aerotermă ceramică; 

LIDL recomandă acest produs spre a fi folosit în…, baie

Are consum de până la 2000W, în pachet este inclusă și telecomandă. Poate fi utilizată și ca ventilator, nu doar ca aerotermă care încălzește aerul. Sunt două trepte la care funcționează: 1000W și 2000W. Cred că este utilă pentru spații mici.

2. Arzător pentru flambat; 

Pentru cei ce acordă atenție la detalii și vor să impresioneze

Este inclusă și rezerva de 100 ml. Ar fi util să achiziționezi mai multe rezerve alături de arzător. Așa vei avea cu ce să-l alimentezi pe o perioadă mai lungă de timp.

3. Bilă pentru masaj; 

 

Este utilă pentru masajul cervical

Are 2 niveluri de intensitate și diametru de 8 cm. Cred că poate fi folosită și pe post de obiect antistres. :) Are garanție de…, 3 ani și ca să scapi de grija bonului poți instala aplicația LIDL+ și îl înrolezi acolo.

4. Disc LED cu efecte luminoase; 

Adaugă un plus de culoare în locuință

Este ieftin și are 48 de LED-uri, cablu de 1.8 metru și a fost conceput spre a fi folosit la interior.

5. Încălzitor electric pentru picioare; 

Cred că vânzările ar crește serios, dacă temperatura din termometre ar fi sub – 5 sau – 10 grade Celsius

Are căptușeală din plus și oprire automată după 90 de minute. În descriere se punctează faptul că poate fi îndepărtată căptușeală și este lavabilă. Are un consum mic – 100W.

6. Microfon karaoke cu bluetooth;

Pentru cei dornici să-și încerce calitățile vocale

Dispune de un acumulator reîncărcabil de 1200 mAh. Are difuzor și lumini, slot pentru cardurile microSD de până la 64 GB. Se conectează via bluetooth, iar autonomia este de 8 ore.

7. Miniglob disco; 

Vine în mai multe configurații, iar prețul este modic

Sunt două iterații, unul dintre ele l-aș considera cumva clasic. Mă rog, mi se pare a fi o jucărie pentru camera copilului mai mult.

8. Pătură și pernă electrică; 

Și pernă și pătura au consum mic de energie

Au 6 trepte de încălzire și consum de până la 100W. Perna este la jumătate de preț față de pătură. Pătura se oprește automat după 3 ore, iar perna după 1 oră și jumătate.

9. Pernă pentru masaj Shiatsu; 

Pentru cei ce doresc un plus de relaxare când se uită la TV, fac browsing pe telefon etc

Are 4 capete de masaj, rotații în interior și exterior și include funcție de încălzire. Se oprește automat după 15 minute.

10. Termometru

Vârful termometrului este flexibil

Este ieftin.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.