Am selectat 5 produse interesante din oferte eMAG, iar în listă veți găsi un mousepad ieftin ce acoperă o suprafață mare de pe birou, Chromecast 3, o lampă smart de la Xiaomi etc.

1. Chromecast 3;

Mi se pare a fi în continuare una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face într-un non-smart TV. Prețul nu este neapărat cel mai bun din istoricul produsului, dar mi se pare a fi corect pentru ceea ce primești ca experiență de utilizare. Cred că doar Xiaomi are ceva similar, dar cu câțiva lei în plus și trebuie să testez spre a descoperi dacă se descurcă la un nivel apropiat.

2. Mousepad cu harta lumii;

Sunt la al treilea mousepad de genul, dar nu îmi amintesc să le fi cumpărat așa ieftin. Cel de 90×30 cm a ajuns 36.40 lei. Nu este vândut direct de către eMAG, dar seller-ul livrează prin Genius și rețeaua easybox. Sunt o sumedenie de modele, dar cel pe negru mi se pare că se menține cel mai bine în timp.

3. Bicicletă fitness;

Este un model încadrat pentru avansați, dar cred că și cei aflați la început se vor descurca fără probleme. Mi se pare potrivită în contextul actual, valul 4 devine din ce în ce mai agresiv, iar restricțiile reintră din nou în vigoare. Mi se pare că o bicicletă de fitness te ajută să te menții în formă.

4. MacBook Air de 13 inch cu Apple M1;

MacBook Air cu Apple M1 începe a fi adus la prețuri din ce în ce mai bune. Dacă aș fi în căutarea unui ultraportabil cu autonomie mare, l-aș pune pe listă. Asta dacă nu m-aș opri la un notebook cu display OLED de la ASUS.

5. Lampă LED inteligentă de la Xiaomi;

A trecut vremea pentru lămpile clasice…, glumesc. Are un design minimalist, suport control vocal prin Alexa și Google Home, 4 moduri de iluminare, Wi-Fi etc. Dacă aș fi student, cred că aș achiziționa o jucărie de genul.

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.