În listă veți găsi o mașină de spălat vase cu aplicație pentru iOS și Android, dar și un preț bun pe baza istoricului de produs, cea mai bine evaluată tastată de la Logitech, un ceas cu ecran rotund și WearOS, dar și alte 2 dispozitive interesante.

1. Mașină de spălat vase de la Bosch cu aplicație de smartphone; 👈🖱️

 

Aplicația se numește Home Connect. Trebuie să-i oferi câteva indicii legate de gradul de murdărire, tipul și cantitatea de vase, iar în funcție de asta poți alege programul potrivit. Poți să primești diverse notificări legat de programul aflat în derulare, încheierea sa etc.

2. Espressor automat Miele; 👈🖱️

Ca orice produs Miele nu este ieftin, dar iese în față prin designul său elegant, prin multitudinea de opțiuni pe care le aduce, dar și prin faptul că poate fi conectat cu smartphone-ul prin Wi-FiConnect. Este capabil să prepare 19 băuturi, de la espresso, espresso macchiato și până la cafea cu lapte, macchiato dublu, ceai, ristretto etc.

3. Tastatură bluetooth Logitech K380; 👈🖱️

Are nota 4.88 din aproape 130 de evaluări. Este una dintre cele bune note pe care le-am văzut la o tastatură Logitech și nu numai. Se conectează prin bluetooth și a fost concepută să fie mult-device, o poți conecta cu smartphone-ul, laptopul, tableta etc.

4. Ceas Fossil cu Wear OS; 👈🖱️

Trebuie ținut cont de faptul că nu are cine știe ce autonomie. Singurul său punct PRO este dat de faptul că arată a ceas mai mult față de ceea ce primești cu WearOS de la Samsung, spre exemplu mi se pare că generația Watch 5 este cumva prea ștearsă ca design chiar și față de generația precedentă.

5. Placă de rețea ASUS pentru internetul de 10 Gbps; 👈🖱️

La o căutare făcută pe repede înainte nu am găsit prea multe plăci de rețea capabile să atingă o astfel de viteză. Modelul de mai sus a fost și 399 lei la un moment dat. Nu am idee dacă va mai reveni în segmentul respectiv de preț, poate de Black Friday.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: emaggadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.