Am ales 5 produse interesante din oferta eMAG. Veți descoperi un mouse ergonomic ce aș putea spune că aduce aminte de seria MX Master de la Logitech, dar la o fracțiune din preț. Mai sunt alte 4 dispozitive.

1. ASUS ROG Strix G16 cu Intel Core i7-13650HX și NVIDIA GeForce RTX 4060 👈🖱️

Propunere ASUS în segmentul mid-range de gaming

Ați găsit review-uri pentru laptopuri cu grafică RTX 4080, 4090, până și configurațiile cu RTX 4070 au o mică problemă, prețul prohibitiv pentru mare parte dintre cei interesați. Aici vine RTX 4060, iar modelul de mai sus coboară sub pragul a 10.000 de lei, auspiciile fiind pozitive când concurența va crește.

Câteva din elementele ce-l definesc la nivel hardware: Inte Core i7-13650HX din seria Raptor Lake cu 14 nuclee ce urcă la maxim 4.9 GHz și litografiere pe 10nm, 16 GB memorie RAM de tip DDR5 și suport a până la 32 GB, difuzoare stereo cu certificare Dolby Atmos, 1 x HDMI 2.1 și 1 x Thunderbolt 4, Wi-Fi ax 2×2, iar placa grafică NVIDIA GeForce RTX 4060 dispune de 8 GB GDDR6.

2. Ceas Huawei Watch GT3 Pro 👈🖱️

Ceas cu materiale premium

Carcasa sa este fabricată din titanium, iar sticla de protecție a display-ului din safir. Are și o notă bună – 4.5 din 143 de review-uri. Mai sus este adus cu curea de protecție din piele. Are toate funcțiile cu care Huawei ne-a obișnuit de-a lungul timpului, inclusiv acces la un magazin dedicat de aplicații.

3. Espressor automat Miele 👈🖱️

Espressor din categoria premium

Primește două tipuri de cafea și poți alege în funcție de preferințele personale. Prepară 16 băuturi precum espresso macchiato, cappucino, latte macchiato, caffe late, espresso dublu, ristretto, macchiato dublu etc.

Funcția WiFiConn@ct permite conectarea dintre espressorul automat și smartphone-ul cu Android sau iOS.

4. LEGO tehnic McLaren Senna 👈🖱️

Are nota 4.98 din 52 de recenzii

Este o jucărie pentru oameni mari, dar și pentru cei ce au de la +10 ani în sus. Cred că și un junior de 7 – 8 ani poate să facă LEGO-ul McLaren Senna fără absolut nicio problemă. Mă rog, s-ar putea să fiu eu prea optimist. Are…, 830 de piese.

5. Mouse ergonomic Microsoft 👈🖱️

Mouse cu formă ergonomică

Este și o reducere din oferta zilei de 20%, iar prețul său ajunge în jurul a 110 lei. Nu uitați că în această sumă primiți un mouse Microsoft cu bluetooth, formă ergonomică, dimensiuni compacte și autonomie de până la 15 luni. Roata de scroll a fost fabricată din aluminiu.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.