Am selectat 5 produse din oferta eMAG ce joacă în segmentul premium, de la un router tri-band conceput pentru conexiuni multi-gigabit la internet și până la unul dintre cele mai avansate aspiratoare robot din piață.

1. Consolă PlayStation 5 + joc PS5 God of War Ragnarok 👈🖱️

Acum găsiți PS5 în aproape orice colț al online-ului

Am citit un studiu de piață ce afirmă că PS5-ul ar fi pe un trend descendent ca și cerere. Este logic într-un fel, iar vestea bună este că acum are și un preț mai apropiat de cel recomandat de către producător. Combo-ul de mai sus este listat de către eMAG și nu de către vreun seller din marketplace.

2. Notebook gaming MSI Katana 15 cu Intel Core i7-13620H și NVIDIA GeForce RTX 4050 👈🖱️

Notebook de gaming cu hardware de ultimă generație la nivel de procesor și placă grafică dedicată

MSI are mai multe notebook-uri cu hardware de ultimă generație. Este și cazul MSI Katana 15 cu procesor din seria Raptor Lake – Intel Core i7-13620H cu 10 nuclee ce urcă la maxim 4.9 GHz și a fost dezvoltat pe 10nm, suportă până la 64 GB memorie RAM de tip DDR5, stocarea este de 1 TB, iar placa grafică dedicată are 6 GB GDDR6 – NVIDIA GeForce RTX 4050.

Adaptorul din pachet este de 240W.

3. OnePlus 11 5G cu 16 GB RAM și 256 GB stocare 👈🖱️

Unul dintre cele mai puternice smartphone-uri Android din piață

Review-ul complet îl găsiți aici. Știu că prețul nu s-a ajustat prea mult din momentul în care a fost lansat, dar am curajul să spun că în jurul a 4500 – 4600 lei este una dintre cele mai bune opțiuni pentru cei dornici să achiziționeze un smartphone Android. Mi s-a părut a fi un pas făcut în direcția bună de către OnePlus.

4. Robot de aspirare Roborock S7 MaxV Ultra 👈🖱️

Unul dintre cele mai complexe aspiratoare robot din piață

Piața de aspiratoare robot cunoaște exemplare cu o funcționare din ce în mai complexă. Modelul de mai sus are stație de andocare cu rol de curățare automată, dar în mod automat își face și reumplere cu apă… Pe lângă asta mai sunt o sumedenie de tehnologii ce ajută la cartografiere și funcționare precisă, putere de aspirare mare etc. Bineînțeles, totul vine și la un preț pe măsură.

Totuși, cei ce nu au nevoie de atâtea funcții se pot orienta spre modele cu preț mai așezat. Am unul cu stație de andocare și preț de 2000 lei, iar review-ul va sosi în zilele următoare.

5. Router ASUS ROG Rapture GT-AX11000 Pro pentru conexiuni de până la 10 Gbps 👈🖱️

Unul dintre puținele routere cu WAN de 10 Gbps

Are 4 porturi LAN gigabit, 1 x 2.5 Gbps și altul de 10 Gbps, Wi-Fi ax și capacitatea de a duce pe Wi-Fi până la 11149 + 4804 Mbps. Au pus și 2 porturi USB, unul de tip 3.2 Gen1 și altul de tip 2.0. Printre tehnologiile încorporate m-aș referi la MU-MIMO, OFDMA, Game Boost, AX Technology, Game Radar etc.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.