Am ales 5 produse din oferta eMAG ce consider că se află la un preț atractiv. Prin listă și-au făcut loc un soundbar LG, o trotinetă eletcrică VSETT cu specificații bune, un notebook cu adevărat puternic ca și performanțe atinse + alte 2 dispozitive.

1. Aspirator vertical Roidmi Z1 👈🖱️

Este unul dintre cele mai ieftine aspiratoare verticale din oferta Roidmi. Are autonomie ce se întinde de la 10 minute în modul Maxim și până la 60 minite în modul eco. Recipientul de praf dispune de 650 ml, iar ca și combo de culori sosește în alb și portocaliu.

2. Laptop de gaming ASUS ROG Strix G15 cu placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3080 👈🖱️

Cred că este unul dintre puținele notebook-uri de gaming cu NVIDIA GeForce RXT 3080 ce coboară sub pragul a 10000 de lei.

Punctele sale PRO sunt date de procesorul AMD Ryzen 9 6900HX de tip octa-core la 3.3 GHz ce urcă la 4.9 GHz cu Turbo Boost și a fost dezvoltat pe 6nm, 16 GB memorie RAM de tip DDR5 și suportă până la maxim 32 GB la 4800MHz. Placa grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3080 sosește cu 8 GB GDDR6. Difuzoarele au certificare Dolby Atmos, pe fir suportă conexiune de până la 2.5 Gbps, Wi-Fi ax de tip 2×2, 2 x USB 3.2 Type-C Gen2, 1 x HDMI etc.

Este un notebook cu care l-aș schimba în prima secundă pe ROG Strix SCAR III-ul personal.

3. Televizor LG OLED de 139 cm din generație 2022, garanție de 5 ani pentru display 👈🖱️ 

LG oferă garanție de 5 ani pentru display-ul OLED. Are rată de refresh la 100Hz, 4 x HDMI 2.1, Wi-Fi ax + bluetooth 5.0, sistem audio cu certificare Dolby Atmos și putere de 60W RMS, compatibilitate cu NVIDIA G-Sync și FreeSync de la AMD. Nu este chiar ieftin și la preț bun îl vom vedea cu adevărat de…, Black Friday 2023. Asta dacă se respectă oferta pe care am avut-o de curând la generația 2021 a OLED-ului de mai sus.

4. Soundbar LG S40Q de tip 2.1 👈🖱️

Puterea subwoofer-ului este de 200W și a soundbar-ului de 100W. Are certificare Dolby Digital. Este un entry-level, dar ajută în a obține un sunet de mai bună calitatea față de ce livrează smart TV-ul default pe difuzoarele integrate.

5. Trotinetă electrică Vsett 8 👈🖱️

Cred că anotimpul ce stă să înceapă nu este cea mai bună perioadă pentru piața de trotinete electrice, iar prețuri mai așezate s-ar putea să avem pe mai multe modele. Vsett 8 are viteză maximă de 40km/h și autonomie de până la 80 km. Darius a testat o trotinetă de la Vsett pe aici.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.