Am selectat mai multe oferte eMAG pe care sper să le considerați interesante. Sunt produse utile ce au un preț bun.

1. 🔗 Televizor TCL LED 40S5400A

 Televizor TCL LED 40S5400A (1)

🔺Un smart TV ce nu face deloc gaură în buget și care, cel mai probabil, va reprezenta o surpriză plăcută pentru majoritatea clienților. Rating de 4.28 din 32 recenzii pe eMAG.

Avem în față un televizor cu diagonală ceva mai redusă, potrivit mai degrabă pentru un dormitor sau un living de dimensiuni mici. Vine cu un raport foarte bun între preț și specificații, iar din experiența avută până acum cu TCL aș putea spune că nu va dezamăgi nici la proba practică, să zic așa. Are rezoluție Full HD, de aici și prețul bun, iar pe partea smart nu a făcut pasul spre Google TV, ci a rămas la Android TV. Oricum, ar putea reprezenta una dintre cele mai bune opțiuni în această perioadă pentru un astfel de televizor.

2. 🔗 Consolă portabilă de gaming ROG ALLY Z1

Consola portabila gaming ASUS ROG Ally

🔺Avem review pentru versiunea cu procesor Ryzen Z1 Extreme, aici este varianta cu procesor AMD Ryzen Z1 simplu, să-i spunem.

ASUS ROG Ally a fost testată pe Gadget.ro, ce-i drept nu în ediția pe care o recomand azi. În afară de procesor însă toate celelalte specificații sunt iodentice, așa că experiența de utilizare nu ar trebui să difere prea tare, poate doar în cazul jocurilor foarte pretențioase.

3.🔗 Espressor automat Miele CM 5710 Silence

Espressor automat Miele CM 5710 Silence

🔺Miele (se citește Mile) este un producător premium, cu prețuri proporționale cu nivelul de satisfacție pe care îl promit aceste electrocasnice.

Versiunea în culoarea Bronze PearlFinish a acestui espressor se bucură azi de o reducere de nu mai puțin de 1.300 de lei față de prețul recomandat. Dintre cele mai importante specificații amintesc presiunea maximă de 15 bar și capacitatea de 1.3 litri pentru vasul de apă, iar ca tehnologii OneTouch for Two și AromaticSystem.

4. 🔗 Caști Wireless On Ear Sony WH-CH520

Casti wireless Sony WH-CH520B

🔺Sony WH-CH520 pot fi alese în nu mai puțin de 4 culori: negru, alb, bej și albastru.

Mi se par a fi unele dintre cele mai bune căști wireless on ear pentru prețul afișat momentan. Cu siguranță nu se ridică la nivelul căștilor Sony din gamele superioare, dar le-aș putea recomanda pentru cei ce au nevoie de portabilitate și care nu vor să cheltuie sume considerabile pe un gadget ce ar putea suferi fel de fel de accidente pe timpul transportului și utilizării în cele mai variate scenarii.

5. 🔗 Placă video ASUS RTX 4070 DUAL OC

Placa video ASUS RTX 4070 DUAL OC

🔺Plăcile video din seria NVIDIA GeForce RTX 40 nu sunt încă propuse la cele mai rezonabile prețuri, dar reprezintă o investiție pe termen lung.

RTX 4070 mi se pare cea mai echilibrată opțiune NVIDIA pentru plăci video actuale, una ce oferă o performanță mai mult decât acceptabilă pentru cea mai mare parte a gamerilor și creatorilor de conținut. Ratingul de 5 stele „pline” din 7 review-uri publicate pe eMAG ține să susțină această afirmație a mea.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.