Am selectat 5 produse din oferta eMAG ce consider că merită a fi puse pe o listă scurtă de achiziții, în funcție de ceea ce căutați în perioada următoare: QLED pe diagonală mare, cameră DVR cu stocare și funcții smart, notebook din categoria entry cu display OLED etc).

1. Cameră DVR 70mai Dash Cam M500 👈🖱️

64 GB sunt preinstalați și te scutește de achiziția unui card microSD

Sunt în căutarea unei camere DVR, iar una dintre cele ce mi-a atras atenția este 70mai Dasj Cam M500 ce iese în evidență prin dimensiunile compacte, funcțiile smart și faptul că are deja 64 GB preinstalați.

Filmează la o rezoluție atipică de 2592 x 1944 pixeli, unghiul de vizualizare este de 170 grade, are poziționare prin GPS și GLONASS, ADAS și monitorizează 24 ore spațiul în care automobilul este parcat. Stocarea este de tip eMMC 5.1, iar viteza maximă de citire / scriere este de 230 MB/s și respectiv 150 MB/s. Poți să conectezi camera direct la smartphone.

Un alt element inedit este dat de faptul că poți lua modulul propriu-zis al camerei cu tine, se desprinde din suport.

2. Căști gaming ROG Delta Core 👈🖱️

Căști de gaming de la cel mai mare brand din domeniu – ROG

Feedback-ul acumulat până acum este de-a dreptul excelent: 4.94 din 16 review-uri. Sunt căști pliabile cu impedanță de 32 Ohm, jack de 3.5 mm, difuzoare de 50mm, comtrol fizic pentru volum și oprirea microfonului.

3. Laptop ASUS VivoBook 15X OLED 👈🖱️

Una dintre cele mai bune configurații de laptop în jurul a 3000 lei

Dacă aș cumpăra un notebook de 15.6 inci și bugetul ar fi în de 3000 – 3200 lei, ASUS VivoBook 15X OLED s-ar afla pe lista scurtă. Display-ul OLED are luminozitate de până la 600 nits, procesorul AMD Ryzen 5800H a fost dezvoltat pe 7nm, are 8 nuclee și urcă la maxim 4.4 GHz. Are 8 GB memorie RAM și SSD de 512 GB.

Pe partea de conectivitate dispune de 1 x HDMI, 1 x USB 2.0, 2 x USB 3.2 Type A Gen1, 1 x USB 3.2 Type-C Gen1, Wi-Fi ax, bluetooth 5.0, difuzoare stereo și adaptor de 90W în pachet.

4. Purificator de aer Xiaomi Smar Air Purifier 4 Lite 👈🖱️

Excelent pentru cei ce doresc un aer mai curat în locuință

Folosesc un model dintr-o generație mai veche, tot unul din categoria entry (am plătit în jur de 500 lei la momentul respectiv). Îl am în birou și pot să spun că de când îl folosesc este ceva mai puțin praf. Bineînțeles, asta nu înseamnă că măcar o dată pe săptămână nu fac curat temeinic și șterg praful, dar acumularea sa mi se pare că nu se face la fel de rapid ca înainte.

Un alt avantaj al purificatoarelor Xiaomi este dat de faptul că veți găsi mereu filtru de schimb. Aș nota pozitiv și partea smart.

5. Televizor QLED TCL cu diagonala de 191cm 👈🖱️

QLED pe diagonală mare la preț interesant

Este un model de smart TV pe care TCL văd că are curajul să-l aducă până la diagonala de…, 245 cm. Mă rog, prețul se duce la aprox. 15000 lei. Sunt și variante mai abordabile la 139 cm sau 164 cm.

Are rată de refresh la 144Hz, difuzoare cu Dolby Atmos și putere de 30W RMS, certificare Dolby Vision pentru imagine. Rulează Google TV și pe partea de conectivitatea iese în evidență prin 4 x HDMI 2.1, tehnologiile VRR, ALLM și compatibilitatea cu FreeSync Premium.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.