Am ales 5 oferte eMAG ce sper să vă atragă atenția în sens pozitiv, de la una dintre cele mai elegante boxe portabile din piață și până la unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri mid-range.

1. Barcă gonflabilă Intex  👈🖱️

Reducerea de 20% o aduce la un preț bun

A strâns nota 4.84 din 24 de review-uri. Cred că poate fi o alegere inspirată pentru cei ce doresc să se plimbe puțin pe râurile și lacurile patriei. Nu uitați să o accesorizați și cu veste de salvare. De fapt, devine atractivă cu reducerea de 20% ce duce prețul la puțin peste 300 lei.

2. Boxă portabilă Harman Kardon 👈🖱️

Eleganță în stilul cu care Harman Kardon ne-a obișnuit de-a lungul timpului

Nu este neapărat la cel mai bun preț din istoricul de produs, dar nici nu se află la mare distanță. A strâns peste 150 de review-uri și nota 4.65. A fost lansată în urmă cu ceva timp, de aici și standardul bluetooth 4.1. Bateria integrată îi oferă autonomie de până la 8 ore.

3. Laptop Lenovo de 16 inci cu NVIDIA GeForce RTX 4070 👈🖱️

Configurația actualizată la nivel de GPU

Este unul dintre cele mai ieftine laptopuri cu NVIDIA GeForce RTX 4070. Alături de placa grafică menționată se află și un procesor AMD Ryzen 7 7745HX cu 8 nuclee ce urcă la maxim 5.1 GHz și a fost dezvoltat într-un proces de litografiere pe 5nm.

Display-ul de 16 inci are rezoluție 2560 x 1600 pixeli și rată de refresh la 240Hz, panelul IPS aduce luminozitate de 500 nits. Au adăugat 16 GB memorie RAM de tip DDR5 la 5200MHz și suportă maxim 32 GB. SSD-ul este de 512 GB, dar îl puteți upgrada ulterior spre a avea mai mult spațiu de stocare la îndemână.

Adaptorul din pachet este de 300W și alimentează bateria de 80Wh ce oferă autonomie de până la 5 – 6 ore. Placa grafică are 8 GB GDDR6 alocați. Mi se pare a fi una dintre cele mai echilibrate combinații la nivel de procesor + placă grafică etc. Majoritatea se duc în stratosferă ca și preț.

4. Motorola Edge 40 👈🖱️

Unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri mid-range la mijloc de 2023

Review-ul complet îl descoperiți aici🔗. Când a fost lansarea lui RAZR 40 / RAZR 40 Ultra am văzut și Motorola Edge 40 în culoarea de mai sus – Viva Magenta, iar o mică galerie descoperiți mai jos.

5. Periuță de dinți electrică Oral-B iO8 👈🖱️

Nu uitați să activați codul de reducere de 20%

Este o periuță de dinți electrică cu multă tehnologie la mijloc. Iese în față cu un display interactiv colorat, stație de încărcare (ei spune că este rapidă, dar de la 0 – 100% este nevoie de…, 3 ore), cap rotun de periaj cu micro-vibrații, senzor cu protecție gingivală etc.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.